به گزارش میراث آریا، مهناز کوچکزایی گفت: دومین جشنواره ملی نان با حضور ۲۷ استان از سراسر کشور و ۱۵ شهرستان در قالب ۲۵۰ غرفه در بوستان مادر استان کرمان برگزار شد.
رئیس گروه توسعه گردشگری، آموزش و بازاریابی اداره کل میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان افزود: در این جشنواره که با حضور استاندار کرمان افتتاح شد، فاطمه کرمزهی صنعتگر و کار آفرین با افتخار در زمینه پخت نان و کلوچه سیستانی، نان رهتو بلوچی، سمبوسه، پکوره و نان تینوکی و شمس خاتون جمالزهی از شهرستان خاش در زمینه پخت چلبک سیستانی و تیموش، ۲ بانوی صنعتگر سیستان و بلوچستانی بودند که با برپایی غرفههای نان سیستانی و بلوچستانی به ارائه و معرفی انواع نان و خوراکیهای استان پرداختند.
او اظهار کرد: این جشنواره با هدف معرفی نانهای مختلف کشور و سرزمین ایران، سعی در آگاهیبخشی در مورد فرایند تهیه و مصرف نان داشته و همچنین فرصت خوبی بود تا به مسئله مهم سلامت و کیفیت نان نیز پرداخته شود.
صنعتگران حاضر در این نمایشگاه با اهدای لوح توسط مدیر کل میراثفرهنگی استان کرمان تجلیل شدند.
انتهای پیام/
نظر شما