به گزارش میراث آریا، مهناز احمدی صنعتگر خراسان شمالی با پخت انواع نانهای سنتی خراسان شمالی در دومین جشنواره ملی نان در استان کرمان شرکت کرد.
کلاته گفت: تاکنون مهارت پخت ۱۴ نان سنتی خراسان شمالی در فهرست میراث ناملموس کشور به ثبت رسیده است که میتوان بیشمه، اگنجه، فتیر شیرین، کماج، فتیر قتلمه، فتیر چریشی، نان ساچی، فتیر شیرمال و... را نام برد.
دومین جشنواره ملی نان با حضور ۲۵۰ غرفه از ۱۵ شهرستان در کرمان روز ۲۴ مهرماه جاری با حضور تولیدکنندگان هنرمند ۲۷ استان ایران در بوستان مادر این شهر برپا شد و تا ۲۹ ماه جاری ادامه داشت.
انتهای پیام/
نظر شما