به گزارش میراث آریا، علی محمدی گفت: بزرگترین بازار گل زعفران کشور با مشارکت شورای اسلامی شهر، شهرداری و دیگر دست اندرکاران مرتبط با زعفران در زمینی به مساحت حدود ۸هزار مترمربع دایر شده و دارای ۴۰ غرفه بوده و به مدت ۵۵ روز دایر خواهد بود.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی تربت حیدریه افزود: گردشگری زعفران به مرور در شهرستان تربت حیدریه نهادینه شده و همه ساله تعداد زیادی از گردشگران از اقصی نقاط ایران و حتی برخی تورهای گردشگری از کشورهای خارجی به تربت حیدریه سفر میکنند.
او تصریح کرد: بازار گل زعفران با هدف تسهیلگری در فروش، قطع واستهگری و فروش مستقیم گل زعفران کشاورزان توسط شهرداری ایجاد شده است.
همچنین مدیر بازار گل زعفران تربتحیدریه درباره این بازار گفت: برای رفاه حال مراجعان نصب و راهاندازی دوربینهای مداربسته، نصب شیر آب و روشوری سرامیکی، استقرار یک دستگاه خوپرداز (ATM) خودرویی، استقرار نیروی انتظامی و راهور، پایش و نظارت بر مسایل بهداشتی، صدور کارت شناسایی برای غرفه داران، نصب سایبان جلوی هر غرفه، یکسانسازی فضای تبلیغات محیطی بازار، تحویل لباس فرم و زیرانداز مخصوص نگهداری گل زعفران و دیگر خدمات مورد نیاز انجام شده است.
حسین ارجمندی افزود: به اعتبار این بازار و به خصوص کیفیت بالای زعفران منطقه تربتحیدریه شامل سه شهرستان تربتحیدریه زاوه و مهولات، همه ساله شاهد ورود گل زعفران از دیگر نقاط استان خراسان رضوی برای عرضه در این بازار و فروش آن به نام گل زعفران این منطقه هستیم.
مدیر بازار گل زعفران تربتحیدریه ادامه داد: با توجه به آغاز فصل برداشت، روزانه نزدیک به یک تُن «گُل تَر» وارد چرخه مبادله در این بازار میشود و هر چه به پایان آبان ماه جاری نزدیک میشویم این رقم بیشتر نیز خواهد شد.
او تصریح کرد: یکی از دغدغههای غرفهداران وجود بازارهای حاشیهای در اطراف شهر است که گل زعفران بدون هیچ نظارتی در آنجا خرید و فروش می شود و شایسته است مسئولان دستاندرکار حوزه نظارت به این موضوع نگاه ویژهای داشته باشند.
انتهای پیام/
نظر شما