احمد بهمنی در گفتوگو با خبرنگار میراثآریا با بیان این که فرایند بیمه هنرمندان صنایعدستی بدون توقف در حال انجام است، بیان کرد: ۹۰۰ نفر هنرمند را برای بیمه به وزارتخانه معرفی کردیم که فرایند بیمه این افراد سپری شده و در مسیر پرداخت است و اکنون دومین فهرست را نیز برای بیمه کردن ارسال کردیم.
معاون صنایعدستی استان فارس با بیان این که در این مسیر مشکلی نبوده است، تصریح کرد: به علت تعامل خوب مدیران کل و دستگاههای استانی در خصوص فنی و حرفهای و تامین اجتماعی بیشترین همکاری و تعامل را داشتیم.
بهمنی در ادامه با اشاره به این که استان فارس بیشک بیشترین بناهای تاریخی را در اختیار هنرمندان صنایعدستی خود قرار داده است، اظهار کرد: بناهایی نظیر ارگ کریم خانی، حافظیه، سعدیه، خانههای صالحی و سعادت و همچنین موزه هفت تنان را در اختیار صنعتگران قرار دادیم.
او با اشاره به این که خانههای دیگری در حال بازسازی است، گفت: فضاهای مختلف دیگری که مرمت شده یا به بهرهبرداری برسند را نیز در اختیار هنرمندان صنایعدستی قرار میدهیم.
معاون صنایعدستی استان فارس در خصوص فضاهای اطراف تخت جمشید تصریح کرد: تخت جمشید میراث و سایتی جهانی است و قطعا در فضای جهانی نمیتوانیم در خصوص صنایعدستی به تنهایی تصمیم گیرنده باشیم و باید از بخشهای مختلف میراث نیز نظر سنجی کنیم اما در حریم این حوزه جهانی بازارچهای در حال پیگیری است و علاوه بر آن نیز بازارچههای موقت تخت جمشید را نیز در دست داریم.
بهمنی با اشاره به این که ما سال گذشته در خصوص داوری مهر اصالت ملی، میزبان استانهای اصفهان و یزد بودیم، گفت: فارس ۱۳۷ مهر اصالت ملی دریافت کرد و مقام اول کشور را آورد که شامل رشتههای متعدد استان فارس بود در این گروه، منبت و خاتم بیشترین گواهیها را گرفتند و پاپیه ماشه، جوککاری، بعضا رودوزیها و قلم زنی نیز در شیراز مهر اصالت دریافت کردند.
معاون صنایعدستی فارس با اشاره به نمایشگاه آبانماه صنایعدستی اظهار کرد: در حال برنامهریزی هستیم که صنعتگران را شناسایی کنیم و زمینه حضور این افراد را در نمایشگاه فراهم کنیم.
او در پایان نیز خاطرنشان کرد: ما با مدیران ارشد کشور نیز جلساتی را با محور صنایعدستی داشتیم تا بتوانیم در سند توسعه استانی سهم صنایعدستی را ارتقا دهیم و نگاه استان را به طور خاص به این سمت و سو معطوف کنیم.
انتهای پیام/
نظر شما