تعیین تکلیف پل تاریخی ورگان فلاورجان/ شهر بهار مستعد توسعه گردشگری است

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان از تعیین تکلیف پل تاریخی ورگان در فلاورجان خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا، روز گذشته ۱۴ آبان ماه، امیر کرم‌زاده مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان با حضور جمعی از مدیران اداره‌کل در سفری نیم روزه به شهرستان فلاورجان سفر کرد.

در اولین بخش از برنامه‌های این سفر، با حضور نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و شهردار شهر فلاورجان (مرکز شهرستان فلاورجان) از پل تاریخی ورگان در مرکز این شهر بازدید شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان در حاشیه این بازدید گفت: پل تاریخی ورگان در مرکز شهر فلاورجان قرار دارد و متعلق به دوران صفوی است و یکی از زیباترین و منحصربه‌فردترین پل‌های قوسی ایران است.

کرم‌زاده ادامه داد: متأسفانه در طی ۶۰ سال گذشته خودروها از روی این پل تاریخی عبور می‌کردند و این باعث شده تا این پل دچار آسیب شود، اگرچه در سال‌های گذشته عبور و مرور خودرو بر روی آن بسیار محدود شده لکن معتقدیم این پل باید کاملاً پیاده‌رو شده و خودروها از مسیر دیگری تردد کنند.

او افزود: با توجه به اینکه این پل تاریخی مرکز شهر فلاورجان را به محدوده پیرامون آن مرتبط می‌کند، لزوم ایجاد یک پل جایگزین بیش از هر زمان دیگر احساس می‌شود، لذا این اداره‌کل از آمادگی لازم به‌منظور همیاری در تدوین طرح تفضیلی شهر فلاورجان برای جانمایی پل جایگزین و همچنین همکاری به‌منظور جلب کمک‌های مادی و معنوی نهادهای مرتبط برای همیاری در ساخت پل جدید برای تردد و عبور و مرور بهینه مردم محلی برخوردار است.

شهر بهار مستعد توسعه گردشگری است

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان در ادامه سفر به شهرستان فلاورجان، با حضور در شهر بهار از آثار تاریخی و به‌ویژه برج‌های کبوتر پنج‌گانه اجگرد بازدید کرد.

امیر کرم‌زاده در حاشیه این بازدید گفت: شهر تاریخی بهار باوجود آثار متعدد تاریخی از جذابیت‌های فراوانی برای توسعه بر مبنای گردشگری برخوردار است.

او ادامه داد: با حمایت فرماندار و مسئولان شهرستان به‌ویژه شهردار و بخشدار منطقه، از آمادگی لازم به‌منظور تشریک‌مساعی برای مرمت آثار تاریخی شهر بهار و تعریف مسیرهای گردشگری برای رونق گردشگری در این شهر تاریخی برخورداریم.

انتهای پیام/

کد خبر 1403081500915
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha