کمک جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی به ارتقای سواد میراثی

یک پیشکسوت میراث فرهنگی معتقد است مهم ترین عاملی که باید در داوری آثار جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی مورد توجه قرار گیرد، بحث شناخت است و هرچه شناخت از ارزش های سرزمینمان بیشتر شود نگهداری و حفاظت از آنها راحت‌تر است.

اسکندر مختاری طالقانی پیشکسوت میراث فرهنگی، در گفت و گو با خبرنگار میراث آریا گفت: یکی از چالش های حفاظت از میراث فرهنگی میزان مشارکت آحاد جامعه است که چون به اندازه کافی برای توجه به میراث فرهنگی دچار مشکل هستیم این رویدادهای فرهنگی و هنری کمک می کنند تا میزان مشارکت ارتقا پیدا کند و مردم با موضوع میراث فرهنگی آشنا شوندو پای هنرمندان و دانشجویان و اساتید به مسئله باز شود و سطح توجه به میراث فرهنگی ارتقا پیدا کند.


او افزود: مهم ترین عاملی که باید در داوری آثار جشنواره مورد توجه قرار بگیرد بحث شناخت است و هرچه شناخت از ارزش های سرزمین مان بیشتر شود نگهداری و حفاطت از آنها راحت تر است. اگرمعیارهای داوری به سمت شناخت از منظرهای مختلف برود می تواند به حفظ میراث فرهنگی‌کمک کند.

مختاری ادامه داد: نیاز اصلی جشنواره برای رسیدن به موفقیت های بیشتر این است که علاوه بر وزارت میراث فرهنگی، رسانه ها هم وارد میدان شوند چه رسانه های دولتی چه رسانه های دیگر و هرچه میزان مشارکت بالاتر رود بهتر است. برخی نهادها هم خیلی نقش تعیین کننده ای دارند مثل آموزش و پرورش،  دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی و ...


او درباره برگزاری این جشنواره نیز گفت: در این باره ابتکار خوبی صورت گرفته است  و آرزو دارم این جشنواره هم مداومت یابد و هم میزان مشارکت دوستان بیشترشود و رسانه ملی هم‌ به چنین جشنواره ای توجه کند. همچنین بهتر است انجمن ها و سمن ها هم وارد ماجرا شوند و هرچه سمن‌ها و مردم را بیشتر درگیر مسئله کنیم و از سمت دولتی شدن به سمت مردمی شدن برویم، میزان موفقیت مان بیشتر خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1403081701106
دبیر مریم فیروزفر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha