هادی شاهوردی مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان جنوبی در یادداشتی نوشت: برگزاری چهارمین رویداد ملی تجربی و آموزشی خانههای بومگردی ایران در شهرستان فردوس برای استان و شهرستان فردوس دستاوردهای زیادی داشت.
بومگردی یک مفهوم نسبتاً جدید در صنعت گردشگری است و این مفهوم با گسترش اقامتگاههای بومگردی بهسرعت توسعه پیدا کرده است و ارتقاء سطح آموزشی و دانش فعالین خانههای بومگردی همیشه از ضرورتها بوده است. نبود آموزش برای فعالین خانههای بومگردی هم در کیفیت کار تأثیرگذار است و هم در بازاریابی تأثیر منفی میگذارد.
یکی از اهداف ما نهادینه شدن آموزش در حوزه بومگردی است، در همین راستا بخشی از دستاوردهای رویداد ملی تجربی و آموزشی خانههای بومگردی ایران مربوط به فعالین این حوزه بود که از جمله میتوان به برگزاری آموزشهای تخصصی براساس سرفصلهای مشخص شده توسط دفتر آموزش وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی اشاره کرد.
شیوههای نوین فعالیت در حوزه اقامتگاههای بومگردیها و استفاده از ابزارهای نو در این جلسات آموزشی این همایش مطرح شد و تجربیات صاحبان بومگردی دیگر استانها با ظرفیت پذیرش بالای گردشگر در انتقال دانستهها به صاحبان بومگردی به شدت تأثیرگذار بود و برگزاری این رویداد ملی، تشکیل زنجیره ارتباط فیمابین اقامتگاههای بومگردیهای کشور را قوت بخشید.
ایجاد زمینه بازاریابی از مهمترین اتفاقات برگزاری این گونه گردهماییها است، برگزاری اتاقهای مشورتی در بحث تجهیزات خدماتدهی و نشستهای آشنایی با آداب و رسوم، ذائقه مردمان دیگر استانها و ... از دیگر مزایای این همایش بود.
در جریان برگزاری رویداد ملی تجربی و آموزشی خانههای بومگردی ایران، خودباوری در مجموعه انجمن گردشگری استان ظهور کرد و شاهد عملکرد بسیار خوب و مطلوب تیم اجرایی این همایش و انسجام حاکم بین مجریان امر، مسئولین و بخش خصوصی بودیم.
یکی دیگر از اتفاقات مثبت این رویداد تبادل مهمان و گردشگر میان اقامتگاههای بومگردی کشور با اقامتگاههای استان بود. خراسان جنوبی در حوزه بومگردیها یکی از بهترین بوده و برگزاری این گونه سمینارها به رشد و ارتقاء دانش صاحبان بومگردی استان کمک شایانی میکند و مورد توجه است و یک فرصت بینظیر آموزش عملی برای توانمندسازی اقامتگاههای بومگردی استان فراهم کرد.
یکی از عمده تفاوتهای این دوره از همایش حضور ۷۷ راهنمای گردشگری بود و مهمترین دستاورد و اتفاق در جریان همایش بومگردیها معرفی ظرفیتهای استان به لیدرهای گردشگری کشور بود، ۳۵۰ نفر از اقصینقاط کشور در این دوره از همایش حضور داشتند که هر کدام سفیر معرفی خراسان جنوبی شدند و ترفیع دیدگاه کمتر توسعهیافتگی استان در حوزه میراثفرهنگی و گردشگری رقم خورد که امیدواریم در آینده نزدیک شاهد اتفاقات خوبی باشیم و خراسان جنوبی به عنوان یکی از مقاصد نوین گردشگری کشور بیشتر معرفی شود.
توزیع متوازن سفر و دستیابی به اهداف توسعه پایدار و جذب سرمایهگذاران در بخش گردشگری از اهداف دیگر برگزاری همایش بود. دو شرکت خدمات آنلاین گردشگری خراسان جنوبی و هتل آنلاین خراسان رضوی در این همایش نقشآفرین بودند و اطلاعات بومگردیها را در سایتهای خود ثبت کردند و زمینه معرفی بیشتر اقامتگاههای بومگردی فراهم شد.
در سفر میهمانان کشوری به چهارمین رویداد ملی تجربی و آموزشی خانههای بومگردی نیز اتفاقات خوبی رقم خورد در جریان بازدید احمد تجری مدیرکل سرمایهگذاری، زیرساخت و مناطق نمونه گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی از جاذبههای گردشگری، نسبت به مرتفع کردن زیرساختهای مورد نیاز تأسیسات گردشگری قول مساعد داده شد و در جریان حضور علیاصغر شالبافیان معاون گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی نیز ابهامات مالیاتها و اقدامات وزارت مورد بررسی قرار گرفت.
معاون گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی برای کمک در تأمین زیرساختها و برگزاری رویدادهای ملی در استان قول مساعد داد.
ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان جنوبی بدون توجه به هرگونه حاشیه و غرضورزیها به انجام اقدامات خود ادامه میدهد و نقشآفرینیهای بیشتری در حوزه گردشگری استان رقم خواهد خورد و حاشیهها تأثیری در پیشروی ما ندارد.
انتهای پیام/
نظر شما