بهگزارش میراثآریا، مدیر پایگاه میراثجهانی چغازنبیل ۱۹ آبانماه ۱۴۰۳ اظهار کرد: این کارگاه تخصصی به مناسبت چهلوپنجمین سالروز ثبتجهانی این اثر با ارزش باحضور جمعی از دانشجویان و اساتید دانشگاه صنعتی جندیشاپور و مدیریت و کارشناسان بخش باستانشناسی، معماری و مرمت پایگاه میراثجهانی چغازنبیل به منظور افزایش دانش و مهارت دانشجویان علاقهمند به حوزه میراثفرهنگی روز گذشته در محوطه باستانی چغازنبیل برگزار شد.
عاطفه رشنوئی در ادامه عنوان کرد: پایگاه میراثجهانی چغازنبیل از ابتدای شکلگیری تاکنون با هدف ارتقای سطح علمی دانشجویان، همواره در تلاش بوده تا ارتباطی علمی ـ پژوهشی به منظور انتقال تجربیات و احیای روابط استاد ـ شاگردی را با دانشگاه ها و مراکز علمیفرهنگی برقرار کند.
او تصریح کرد: در این سفر یک روزه علمی، ضمن آشنایی دانشجویان با تاریخچه باستانشناسی و ساختارهای معماری این مجموعه برجسته جهانی، روشهای حفاظتی و سیر تکامل حفاظت در چغازنبیل بررسی شد و کارشناسان این مجموعه، تجربیات و دیدگاههای خود درخصوص واکاوی رفتار سازهای چغازنبیل در برابر کنشهای طبیعی و مانیتورینگ علمی و تأثیر آن بر روند حفاظت و مرمت چغازنبیل را به اشتراک گذاشتند.
مدیر پایگاه میراثجهانی چغازنبیل افزود: در پایان ضمن ارائه توضیحاتی در مورد نحوه خشتزنی و تهیه ملات کاهگل، مراحل خشتزنی به صورت گام به گام توسط دانشجویان علاقمند انجام شد.
انتهای پیام/
نظر شما