به گزارش میراث آریا، ابوطالب قاسمی وسمهجانی مدیرکل دفتر مطالعات، آموزش و برنامهریزی گردشگری در آیین اختتامیۀ اولین دورۀ گردشگری تعالیبخش که از تاریخ ۱۵ لغایت ۱۷ آبان ماه در شهر شیراز برگزار شد، ضمن استقبال از ورود اقشار مختلف به ویژه نهادهای دینی به صنعت گردشگری اظهار گفت: با برگزاری جلسات هماندیشی، متوجه نزدیک بودن دیدگاههایمان با یکدیگر میشویم. یکی از مهمترین و اساسیترین ارکان گردشگری، احترام گذاشتن به جامعۀ میزبان و حفظ و احیاء فرهنگهای محلی است. در برنامه هفتم توسعه که مورد تاکید دولت است، زمینههای مساعدی برای حضور و نقشآفرینی نهادهای مذهبی و روحانیت دیده شده که ما مکلف به پیگیری چنین طرحهایی هستیم.
قاسمی با اشاره به نقش تاثیرگذار گردشگری در حوزههای مختلف اقتصادی و اجتماعی اظهار داشت: بعد از گذشت ۴ دهه از انقلاب اسلامی، گردشگری مسیر سختی را طی کرده و علاوه بر نقش اقتصادی، دارای نقش اجتماعی و فرهنگی در کشور است.
او همچنین با اشاره به طرحی در سند تحول مردمی دولت یازدهم با موضوع گردشگری تعالی بخش افزود: با آگاهی از روند برگزاری این دوره و مسائل مطرح در آن علیرغم مشغلۀ کاری و اهمیت موضوع، مصمم به حضور در این دوره شدم. در نگاه اول گردشگری تعالیبخش به ظرفیتهای مذهبی و زیارتی گره خورده ولی با مطالعۀ بیشتر در گردشگری تعالیبخش به این نتیجه می رسیم که مقاصد این گردشگری فقط اماکن مذهبی نیست بلکه طیف گستردهای از جاذبههای تاریخی، طبیعی و حوادث نیز گردشگری تعالی بخش را در بر میگیرد.
مدیر کل دفتر مطالعات، آموزش و برنامهریزی گردشگری در ادامه با اشاره به شعار سال گردشگری یادآور شد: شعار امسال سازمان جهانی گردشگری گردشگری و صلح است و با توجه به اتفاقات منطقهای و فجایع انسانی، هجمههای تبلیغی زیادی علیه کشور ما شده و این صنعت گردشگری است که میتواند به عنوان دیپلماسی عمومی و نمونهای از قدرت نرم در برابر ایرانهراسی نقش فعالی را ایفاء کند.
او همچنین ضمن تشکر از برگزارکنندگان این دوره و ابراز خرسندی و تقدیر از انتخاب هوشمندانۀ اساتید برجسته مورد نظر، نسبت به تداوم برگزاری این دورهها ابزار امیدواری کرد.
همچنین قاسمی آمادگی معاونت گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی را نسبت به برگزاری دورههای مشابه اعلام کرد.
انتهای پیام/
نظر شما