نمایشگاه به صورت مجازی و فیزیکی برگزار می‌شود/ افزایش ۲ برابری حضور هنرمندان/ اسکان رایگان به استان‌های کم برخوردار

دبیر سی‌وهفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی گفت: برای نخستین بار این نمایشگاه به صورت مجازی هم برگزار می‌شود و بر همین اساس هنرمندان می‌توانند با حضور و ثبت نام در اپلیکیشن‌های با سلام و کال سنتر به معرفی محصولاتشان بپردازند.

به گزارش خبرنگار میراث‌آریا، نشست خبری سی‌وهفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی امروز یکشنبه ۲۰ آبان‌ماه ۱۴۰۳ در سالن فجر وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برگزار شد.

فرزاد اوجانی، دبیر سی‌وهفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی و سرپرست دفتر بازاریابی و تجاری‌سازی صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در این نشست خبری، گفت: بر اساس سیاست‌هایی که وزیر میراث‌فرهنگی ترسیم کرده برای برگزاری این نمایشگاه، کمک به بخش خصوصی و سیاستگذاری دقیق را انجام دادیم. سیاست اول کمک به بازاریابی و فعالان صنایع‌دستی، ایجاد و اصلاح ساختارهای اساسی در کشور بود که برای تحقق این دو سیاست اقداماتی نظیر حفظ مزیت کیفیت با سایر کشورها و استفاده کردن از ظرفیت سایر دستگاه‌ها انجام شده است.

او افزود: از ما پرسیدند چطور می‌توانیم خانواده بزرگ ۵۰۰ هزار نفری را در این نمایشگاه دور هم جمع کنیم؟ ما در این دوره از نمایشگاه، برگزاری نمایشگاه مجازی را برای نخستین بار انجام دادیم و بنا داریم از ظرفیت‌های همه هنرمندان استفاده کنیم، بر همین اساس هنرمندان می‌توانند با حضور و ثبت نام در اپلیکیشن‌های با سلام و کال سنتر به معرفی محصولاتشان بپردازند.

دبیر سی‌وهفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی ادامه داد: در سی‌وهفتمین نمایشگاه صنایع‌دستی شاهد حضور ۱۰ برابری ظرفیت هنرمندان صنایع‌دستی خواهیم بود. ما چهار سالن ۷ و ۸ و ۹ و ۲۷ را داریم و از آنجایی که شاهد استقبال فعالان اقتصادی بودیم، تقاضا کردیم سالن دیگری مانند سالن ۱۰ را هم در اختیارمان قرار دهند.

اوجانی درباره تفاوت‌های اساسی این نمایشگاه گفت: در بخش تبلیغات و اطلاع‌رسانی مدیا سنتر، سازمان زیباسازی شهرداری تهران، ایستگاه‌های مترو، بسیج اصناف، همراه اول، دیجی کالا و ... به ما کمک می‌کنند. همچنین امسال ۷۵۰ هنرمند در این نمایشگاه حضور دارند. در سال‌های گذشته هر هنرمند در یک غرفه محصولاتش را ارائه می‌کرد اما امسال افزایش ۲ برابری تعداد هنرمندان را داریم و اسکان رایگان به استان‌های کم برخوردار دادیم. همچنین صندوق کارآفرینی امید و بانک گردشگری به ما کمک می‌کنند و وام های ۲۰ و ۳۰ میلیون تومانی به هنرمندان خواهیم داد. علاوه بر این تورهای دانش‌آموزی برای بازدید از این نمایشگاه را امسال راه‌اندازی کردیم.

او با بیان افزایش ساعت کاری نمایشگاه گفت: امسال ما ساعت برگزاری نمایشگاه را از ۱۵ به ۱۹ افزایش دادیم تا بیشتر در خدمت مردم و علاقه‌مندان باشیم. علاوه بر این شاهد تخفیف‌هایی هستیم و مشارکت‌کنندگان می‌توانند از این تخفیف‌ها استفاده کنند.

سرپرست دفتر بازاریابی و تجاری‌سازی صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، درباره اقدام‌ حمایتی که برای برگزاری این نمایشگاه در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: نسبت به دوره قبل بیش از 3هزار متر مربع، معادل 2 سالن حمایتی به غرفه‌های نمایشگاه اضافه شده است.

انتهای پیام/

کد خبر 1403082001260
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha