به گزارش میراثآریا، ابراهیم جلیلی گفت: شهرستان ملایر در شش رشته هنری منبت، منبت مبلمان، پیکر تراشی، مرواربافی، قلمزنی روی مس، ساختسازهای سنتی از جمله تار، قالی دستبافت با حضور ۱۲ هنرمند برجسته در نمایشگاه حضور دارد.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ملایر افزود: به همت ادارهکل میراثفرهنگی استان و ملایر و شهرداری فضایی در حدود ۲۴۰ مترمربع در سالن هشت در اختیار ادارهکل قرارداده شده است که با مساعدت و کمک مالی شهرداری ملایر، حضور هنرمندان شهرستان پر رنگ خواهد بود.
جلیلی ادامه داد: نمایشگاهها مزیتهای متعددی برای کسب و کارها و نقش پر رنگی در جذب مشتریهای بالقوه دارد و باعث آگاهسازی مردم از انواع کسب و کار، ایجاد اعتبار، ارتباط و شبکهسازی، جذب مشتریان جدید و بازارهای تازه میشوند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ملایر با بیان اینکه سیوهفتمین نمایشگاه ملی صنایعدستی از ساعت ۹ تا ۱۹ آماده بازدید عموم است، خاطرنشان کرد: معرفی توانمندیها و ظرفیتهای بالقوه هنر- صنعت در توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ایران، فراهم کردن زمینه آشنایی عموم جامعه با انواع محصولات صنایعدستی استانهای مختلف و تبادل اطلاعات فنی و بازرگانی به منظور توسعه مبادلات اقتصادی و مقایسه مصنوعات با فرآوردههای مشابه به منظور ارتقای کیفی و ایجاد رقابت سالم از جمله اهدف این نمایشگاه است.
او یادآور شد: جلب سرمایهگذاری از طریق مشارکت فعال بخشهای اقتصادی در نمایشگاهها، ایجاد زمینه مساعد برای نمایش کالاهای صادراتی در راستای رشد و توسعه صادرات اینگونه کالاها و برقراری ارتباط فی مابین تولیدکنندگان و مصرفکنندگان محصولات صنایعدستی، میتواند دستاورد خوب سیوهفتمین نمایشگاه ملی صنایعدستی باشد.
انتهای پیام/
نظر شما