همگرایی در هنر ایرانی نمادی از وفاق است

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی در غرفه فارس در نمایشگاه ملی صنایع‌دستی گفت: همگرایی در هنر ایرانی درواقع نماد و معنی وفاق است.

به گزارش میراث آریا، مریم جلالی 25 آبان ماه در حاشیه بازدید از غرفه استان فارس در سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی با برشمردن زیبایی‌های صنایع‌دستی ایران گفت: فرش مرام‌نامه زندگی ایرانی است زیرا که هنرمند ایرانی با گره به گره و جزئیات به یک نقشه کلی می‌رسد.

معاون صنایع‌دستی کشور افزود: همگرایی که در هنر ایرانی جاری است درواقع همان مفهومی است که معنی وفاق را در خود دارد.

او ادامه داد: هنر ایرانی با جزئیات آغاز می‌شود و این جزئیات درواقع کثرتی است که به وحدت می‌رسد.

جلالی با اشاره به زیبایی‌های متنوع و فوق‌العاده در انواع تولیداتی که به دست هنرمندان ایرانی خلق می‌شود تأکید کرد: این زیبایی‌ها درواقع تجلی حکمت ایرانی است، به‌عنوان‌مثال زن عشایری ذهن خودش را هنرمندانه تبدیل به دست بافته‌ای لبریز از طرح و نقش می‌کند و این نشان‌دهنده حکمت و هنر ایرانی است زیرا که ایرانی به کم قانع نیست.

معاون صنایع‌دستی کشور گفت: زندگی ایرانی باهنر آمیخته‌شده است و امیدواریم و باید تلاش کنیم تا صنایع‌دستی به صنایع زیستی تبدیل گردد و وارد زندگی همه ایرانیان شود.

او به اهمیت روایتگری در معرفی صنایع‌دستی نیز اشاره کرد و افزود: هر یک از صنایع‌دستی ما می‌توانند سفیر مناسبی برای فرهنگ و هنر ایران باشند به‌شرط اینکه روایت گری و معرفی تأثیرگذاری از آن برای مخاطبانش داشته باشیم.

انتهای پیام/

کد خبر 1403082501723
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha