صنایع‌دستی سفیر فرهنگی ایران است/ هر سه حوزه وزارتخانه یک پیکره واحد هستند/ ثبت جهانی اصفهک به فروش بیشتر صنایع‌دستی کمک می‌کند

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: آثار هنری و صنایع‌دستی خلق شده توسط هنرمندان، در حقیقت سفیر فرهنگی ما به حساب می‌آیند.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، مریم جلالی امروز جمعه ۲۵ آبان در حاشیه بازدید از سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به اهمیت رشته‌های مختلف صنایع‌دستی اظهار کرد: ایران مهد هنر است و خوشبختانه آثار ارزشمندی در رشته‌های مختلف در ایران تولید می‌شود که همه آن‌ها آوازه جهانی دارند.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی ادامه داد: به همت بلند هنرمندان صنایع‌دستی، ایران جزو کشورهای پیشرو در حوزه تولید و فروش صنایع‌دستی است. با این حال همه باید کمک کنیم که موانع پیش‌روی هنرمندان مانند بیمه برطرف شود تا تولیدکنندگان و هنرمندان بتوانند با خیالی آسوده به تولید محصولات خود بپردازند.

او یادآور شد: سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی یکی از بهترین فرصت‌ها و مجالی برای معرفی و عرضه آثار تولیدی ارزشمند هنرمندان کشورمان است. خوشبختانه در این دوره از نمایشگاه شاهد حضور هنرمندان متعدد در رشته‌های مختلف و از استان‌های گوناگون هستیم.

جلالی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به حمایت‌ها از هنرمندان صنایع‌دستی اشاره کرد و ادامه داد: رویکرد دولت و وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی حمایت کامل از هنرمندان صنایع‌دستی است. حمایت فقط منوط به تولید نیست بلکه ما باید راه‌های فروش و صادرات محصولات صنایع‌دستی را فراهم و مسیر را هموار کنیم.

معاون صنایع‌دستی کشور در ادامه با تبریک ثبت جهانی روستای اصفهک، خاطرنشان کرد: ثبت‌های جهانی به فروش بیشتر صنایع‌دستی نیز کمک می‌کند. خوشبختانه هر سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یک پیکره هستند و هر سه حوزه باهم اهداف یکسانی را دنبال می‌کنند.

سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی از ۲۳ الی ۲۶ بهمن در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران در حال برگزاری است.

انتهای پیام/

کد خبر 1403082501730
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha