خوزستان، هاب صادرات صنایع‌دستی در منطقه غرب ایران می‌شود

در جریان بازدید معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از غرفه خوزستان در سی و هفتمین نمایشگاه صنایع‌دستی ایران گفت: تمام تلاش ما این است که خوزستان به عنوان هاب صادرات در حوزه صنایع‌دستی منطقه غرب شناخته شود و برای جذب سرمایه‌گذاری در این زمینه اقدامات لازم صورت گیرد.

به گزارش میراث آریا، مریم جلالی اظهار کرد: خوزستان کانون تولید تمدنی و مبتنی بر تمدن همیشه خلق اثر کرده است. این استان نقش بسزایی در توسعه صنایع‌دستی و هنرهای سنتی ایفا می‌کند. 

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تأکید کرد: تلاش‌های گسترده‌ای برای بازگرداندن خوزستان به جایگاه اصلی‌اش در حوزه‌های معیشتی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی صورت گرفته است.

او در ادامه به جهانی شدن دزفول اشاره کرد و آن را گام بزرگی در جهت معرفی ظرفیت‌های صنایع‌دستی خوزستان به جهان دانست و افزود: جهش تولید در این حوزه آغاز شده و پایگاه‌های میراثی اکنون توجه بیشتری به صنایع‌دستی دارند.

جلالی همچنین به اهمیت موقعیت جغرافیایی خوزستان اشاره کرد و گفت: به دلیل مرزهای مشترک این استان، توجه ویژه‌ای به صادرات صنایع‌دستی خوزستان خواهد شد. تمام تلاش ما این است که خوزستان به عنوان هاب صادرات در حوزه صنایع‌دستی منطقه غرب شناخته شود و برای جذب سرمایه‌گذاری در این زمینه اقدامات لازم صورت گیرد.

خوزستان، مقصد سرمایه‌گذاری در صنایع‌دستی

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از فراهم شدن بسته‌های سرمایه‌گذاری در این حوزه در استان خوزستان خبر داد و گفت: این اقدامات با هدف توسعه کارگاه‌های تولید، فروش و نمایش صنایع‌دستی در مناطق مختلف استان انجام شده است.

او افزود: طرح‌های مختلف در شهرستان‌هایی مانند ایذه، باغ‌ملک و شوشتر برای ایجاد مراکز تولید، فروش و نمایش صنایع‌دستی شناسایی شده است و امیدواریم بر اساس سند توسعه صنایع‌دستی که توسط رئیس‌جمهوری محترم ابلاغ شده، برش استانی این سند را در خوزستان اجرایی کنیم.

جلالی افزود: خوزستان به دلیل تنوع اقلیمی، آب و هوایی و انواع دست‌سازها، ظرفیت بالایی برای این توسعه دارد.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: از اندیکا گرفته تا احرامی‌بافی، استان خوزستان در بخش‌های مختلف صنایع‌دستی پتانسیل‌های زیادی دارد و با اجرای سند ملی صنایع‌دستی در استان، نتایج مثبتی در این زمینه به دست خواهد آمد.

جلالی در پایان سخنان خود، این نمایشگاه را فرصتی مناسب برای همگرایی بین دستگاه‌ها و کانون‌های تصمیم‌گیر دانست و گفت: امیدواریم در پایان نمایشگاه، همکاران من در معاونت صنایع‌دستی نتایج و دستاوردهای این همگرایی را احصا کرده و به اطلاع دوستداران میراث برسانند.

انتهای پیام/

کد خبر 1403082501744
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha