به گزارش میراث آریا، حسن محمدی ادیب گفت: توزیع سرمایهگذاری در زیرساختهای گردشگری از اولویتها و راهبردهای اصولی این اداره کل بوده و شهرستانهای شمالی استان با اشتهار به کشاورزی و دامپروری قابلیتهای گردشگرپذیر خوبی هم دارند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل با اشاره به این که بیشتر سرمایهگذاران با تمرکز به بازگشت سرمایههای خود به سرمایهگذاری در شهرستانهای سرعین، اردبیل و مشگینشهر رغبت دارند، ادامه داد: با تهیه و تدوین برنامهها و سیاستهایی تلاش میکنیم سرمایهگذاران به همه شهرستانها از جمله مناطق شمالی و جنوبی استان سوق داده شوند.
او افزود: با هدف معرفی بسترهای سرمایهگذاری گردشگری در شهرستانهای مختلف استان اردبیل، برنامهسازان مستند ایرانگرد به این مناطق هدایت شدند و مستندهای جالبی ضبط شد که طبق برنامهریزی متولیان مستند ایرانگرد، به تدریج پخش خواهد شد.
محمدی ادیب تصریح کرد: ویدیوهای کوتاه از جذابیتهای گردشگرپذیر استان هم تهیه و در شبکههای اجتماعی منتشر میشود و هنرمندان، تصویربرداران و فعالان شبکههای اجتماعی مرتبط با شهرستانهای پارسآباد، بیلهسوار، گرمی، اصلاندوز، انگوت، خلخال و کوثر نیز باید در کنار ما به معرفی زیباییهای مناطق خود اهتمام داشته باشند.
مدیرکل میراثفرهنگی استان اردبیل گفت: این حرکت جمعی میتواند استعدادهای گردشگرپذیر شهرستانهای یاد شده را به رخ سرمایهگذاران کشیده و آنها را به سرمایهگذاری و کارآفرینی در همه جای استان متقاعد و ترغیب کند.
او اظهار کرد: تمام مناطق این استان از مواهب گردشگری طبیعی، تاریخی، اقتصادی و حتی مذهبی برخوردار بوده و با معرفی و احیای آنها میتوان بخش خصوصی را به سرمایهگذاری به مناطق مختلف استان سوق دهیم.
محمدی ادیب افزود: نتایج مثبت اقتصادی حاصل از احداث اماکن گردشگری در شهرستانهای سرعین، اردبیل و مشگینشهر بر کسی پوشیده نیست و با معرفی این مناطق همه جای استان به قطب گردشگری داخلی و خارجی تبدیل خواهد شد.
مدیرکل میراثفرهنگی استان اردبیل مرز مشترک شهرستانهای شمالی استان با جمهوری آذربایجان را فرصتی منحصر به مناطق مرزی دانست و گفت: این فرصت نیز ایجاب میکند سرمایهگذاران به این مناطق گسیل شوند و بیشک در آینده با افزایش تردد مرزی، شمال استان از رونق خاصی از منظر گردشگری برخوردار خواهد بود.
انتهای پیام/
نظر شما