به گزارش میراث آریا، عطا حسن پور گفت: در این نمایشگاه ۱۲ هنرمند صنایعدستی استان به نمایندگی از هنرمندان عرصه صنایعدستی و ۳ خوشه صنایعدستی استان حضوری پررنگ و فعال داشتند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی لرستان گفت : بیشترین فروش اقلام صنایعدستی لرستان به ترتیب به حکاکی سنگ، البسه محلی اقوام لر و گلیم و ماشته اختصاص داشت که با استقبال خوب بازدیدکنندگان همراه بود.
او گفت: هنرمندان صنایعدستی لرستان با آثار بومی همچون قوارهبری، گرهچینی، ورشو سازی، گلیم بافی، دست بافتهای عشایری، ماشته بافی، چوغا بافی، حَرَمی بافی، البسه محلی اقوام لر، حکاکی سنگ، سازسازی سنتی و تولیدات چرمیدست دوز در این نمایشگاه حضور داشتند.
حسن پور گفت: در این نمایشگاه برای اولین بار، دار بافندگی و شیوه بافت حَرَمی (از صنایع کمتر شناخته شده لرستان) در کنار دو رشته فراموش شده نخ ریسی سنتی، و قواره بری در معرض دید علاقمندان قرار گرفت.
او اظهار کرد: همچنین با توجه به تنوع و گستردگی جغرافیایی استان و همچنین قدمت تاریخی لرستان، دو غرفه از پاویون به سوغات استان و دو غرفه نیز به خانههای تاریخی لرستان اختصاص یافت.
سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایعدستی از تاریخ ۲۳ تا ۲۶ آبان ماه سال جاری در محل دایمی نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار شد
انتهای پیام/
نظر شما