بهگزارش میراثآریا، هادی شاهوردی روز یکشنبه ۲۷ آبان ماه ۱۴۰۳ بیان کرد: بیشترین صنایعدستی سفارش شده در نمایشگاه ملی صنایع دستی مربوط به رودوزیهای سنتی و گوهر سنگهای قیمتی و نیمهقیمتی بوده است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان جنوبی همچنین از فروش ۷۸۰ میلیون تومانی صنایعدستی استان در نمایشگاه ملی صنایعدستی تهران خبر داد و افزود: تراش سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی، سفال و سرامیک، نساجی سنتی، رودوزیهای سنتی و محصولات تکمیلی چرم بهترتیب بیشترین میزان فروش در نمایشگاه را داشتهاند.
او گفت: خراسان جنوبی در فضایی به متراژ ۲۵۰ متر با حضور ۲۶ هنرمند و صنعتگر در ۱۵ غرفه، از ۲۳ تا ۲۶ آبان در سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایعدستی تهران محصولات صنایع دستی استان را به نمایش گذاشتند.
شاهوردی گفت: روستای جهانی خراشاد، شهر ملی مله بافی خوسف و روستای ملی گوهر سنگ خور در این نمایشگاه حضور داشتند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان جنوبی ادامه داد: در این نمایشگاه سعی شد برندهای استان حضور داشته باشند و با توجه به ضوابط و ملاکهای وزارتخانه هنرمندانی انتخاب شدند که در برندسازی، بستهبندی، معرفی محصول و … نکته ویژهای داشتند، تا چهره واقعی استان معرفی شود.
او گفت: پاویون استان طبق بوگردیهای استان که رشد داشتهاند طراحی شد و تلفیق گردشگری و صنایعدستی به خوبی انجام شد.
شاهوردی گفت: در این نمایشگاه ملی، از رویدادهای گردشگری استان که در تقویم رویدادهای کشور به ثبت رسیدهاند، رونمایی شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان جنوبی ادامه داد: رونمایی از کتابهای منتشر شده در ادارهکل، و همینطور مطالعات زنجیره ارزش راهبردی سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی نیز در حاشیه این رویداد ملی صورت گرفت.
او اظهار امیدواری کرد: با حمایتهای وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، در برپایی اینگونه نمایشگاهها خراسان جنوبی بیش از پیش به مردم ایران و جهان معرفی شود.
انتهای پیام/
نظر شما