احساس امنیت ۸۵ درصد گردشگران خارجی بعد از سفر به ایران/ سند توسعه ملی صنایع‌دستی رونمایی می‌شود

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: اطمینان می‌دهم که  دولت چهاردهم و این وزارتخانه وظیفه صیانت، حفاظت و مرمت از میراث‌فرهنگی را به خوبی انجام می‌دهد.

به گزارش میراث‌آریا، سیدرضا صالحی امیری شامگاه یکشنبه ۲۷ آبان در برنامه زنده تلویزیونی گفت‌وگوی ویژه خبری در سخنانی اظهار کرد: آثار تاریخی بسیار زیادی داریم که باید حفاظت، صیانت و مرمت شده و به نسل‌های بعدی منتقل شود. این آثار فقط البته ساختمان و سنگ و بنا نیست. بلکه هویت، تاریخ و شناسنامه یک ملت است. یک میلیون اثر تاریخی در کشور شناسایی شده و ۴۰ هزار اثر ثبت شده است.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یادآور شد: آموزش و پرورش، دانشگاه و صداوسیما اگر ارزش غرورآفرین این آثار را آموزش بدهند نسل جوان به تاریخ و تمدن خود احساس غرور خواهند کرد.

تشریح سه مأموریت اصلی دولت در ۱۰۰ روز نخست

صالحی امیری در ادامه به عملکرد ۱۰۰ روزه دولت چهاردهم اشاره کرد و گفت: دولت ۳ مأموریت اساسی را دنبال کرد. اول استقرار دولت، دوم توجه و پاسخ به مطالبات اساسی مردم و خصوصا تداوم ارتباط با مردم، سوم هم مدیریت چالش‌های موجود در کشور بود. اما مهم‌تر از همه، در این ١٠٠ روزه  دولت مفهوم وفاق را از سطح نخبگانی به سطح جامعه رساند. وفاق شعار نیست باور دولت و رئیس جمهوری است. وفاق یعنی حرکت از حاشیه به متن و فاق یعنی انسجام درونی در میان تمام نحله‌های فکری و سیاسی درون جامعه و انتخاب یک صدای واحد برای پاسخگویی به مطالبات مردم.

باید موانع صادرات صنایع‌دستی را برداریم


وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: خوشبختانه سند ملی توسعه صنایع‌دستی ابلاغ شده و به زودی رونمایی خواهد شد. در حوزه سیاست‌گذاری و اجرا در صنایع‌دستی از فرد به گروه و سپس به تشکل رسیده‌ایم.

صالحی‌امیری ادامه داد: امروز در دولت درباره سی‌وهفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی گزارش دادم. به اعتقاد کارشناسان این دوره نمایشگاه ملی صنایع‌دستی، یکی از بهترین دوره‌هایی بود که برگزار شده است.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به بیمه به عنوان مهمترین چالش‌های هنرمندان اشاره و یادآور شد: اکنون ۱۰ هزار نفر بیمه شدند که باید افزایش یابد. موضوع بعدی صادرات است‌ در جلسه امروز در دولت توافق شد موانع صادرات صنایع‌دستی برداشته شود و باید بتوانیم در بیرون مرزها، بازار صنایع‌دستی ایرانی را فعال کنیم.

او گفت: در صادرات صنایع‌دستی یکی از موانع برای ارزآوری و دریافت پول، تحریم‌ها است که در این باره باید برنامه‌ریزی در خارج از مرزهای کشور داشته باشیم.

صالحی امیری اضافه کرد: از دیگر اقدامات صورت گرفته، تشکیل شورای راهبردی در وزارتخانه بود که سیاست‌های هر سه حوزه ماموریتی را مورد بررسی قرار دهند.

انتهای پیام/

کد خبر 1403082802077
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha