بهگزارش میراثآریا، نادر سحرخیز دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ با اشاره به اینکه سرمایهگذاری نیازمند بسترسازی است و آموزش نقش مهمی در این زمینهسازی دارد، گفت: شهرستان عباسآباد را سرآمد سرمایهگذاری در غرب مازندران است و حجم سرمایهگذاری در این شهرستان بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومان است که با به ثمر رسیدن این حجم از سرمایهگذاری اطمینان داریم رشد اقتصادی و اجتماعی بالایی نصیب این منطقه خواهد شد.
سرپرست نمایندگی میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان عباسآباد همچنین بیان کرد: در نظر داریم با اجرای برنامههای آموزشی سرمایهگذاری در روستاهای شهرستان عباسآباد را توسعه دهیم و در این مسیر همکاری مدیران روستایی بسیار موثر است.
او اظهار کرد: با سرمایهگذاری در بخش گردشگری جلوی ویلاسازی بیرویه گرفته خواهد شد و بافت روستایی نیز حفظ میشود.
سحرخیز تصریح کرد: با ایجاد تاسیسات گردشگری، تبدیل واحدهای بومی به اقامتگاه بومگردی، توسعه محیطهای گردشگری و همچنین مزارع گردشگری موجب تقویت زیرساختها در روستا شده و علاوه بر آن درآمدهای زیادی در حوزه گردشگری نصیب اهالی روستا میشود.
سرپرست نمایندگی میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان عباسآباد با بیان این مطلب که امروزه بخش زیادی از فعالیتهای روستایی تحت تاثیر فرهنگ غیر بومیان دچار خدشه شده و ساختار روستا را تعقیر داده است؛ افزود: با توسعه سرمایهگذاری در بخش گردشگری مهمانان با حفظ جایگاه از مزایای اقامت در واحدهای گردشگری بیشتر بهره مند میشوند.
او یکی از مناسبترین فعالیتهای گردشگری را فعالیتهای داوطلبانه با روستانشینان برشمرد و بیان کرد: واحدهای تخصصی مانند بومگردی بیشترین امکان را برای گردشگران تجربهگرا فراهم میکند.
سحرخیز از دیگر ظرفیتهای موجود در شهرستان عباسآباد را سواحل این شهرستان یاد کرد و گفت: شهرداریها با جذب سرمایهگذار میتوانند گردشگری ساحلی و دریایی را توسعه دهند.
سرپرست نمایندگی میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان عباسآباد ایجاد واحد سرمایهگذاری در بخش گردشگری در همه شهرداریها و دهیاری های شهرستان عباسآباد را لازم دانست و ادامه داد: این اداره آمادگی کامل دارد با همکاری تنگاتنگی در تمامی جلسات سرمایهگذاری حضور داشته باشد. باید تلاش کنیم ظرفیتهای موجود را به بهترین وجه مورد ارزیابی قرار دهیم و خصوصا زمینهای گردشگری ساحلی که میتواند تکمیلکننده گردشگری ساحلی و دریایی باشد را قدر بدانیم.
او تایید کرد: تغییر کاربریها خسارات جبرانناپذیر به ساختار گردشگری شهرستان میزند و باید از این موضوع شدیدا پرهیز شود.
انتهای پیام/
نظر شما