تمام استان برای جذب سرمایه‌گذار و توسعه گردشگری بسیج شوند/ گیلان هم قطب میراث‌فرهنگی هم گردشگری و هم صنایع‌دستی است

دارابی در نشست با کارکنان اداره‌کل استان گیلان با بیان اینکه این استان در همه‌ فصول برای کار گردشگری قابل برنامه‌ریزی است افزود: گیلان هم قطب میراث‌فرهنگی هم گردشگری و هم صنایع‌دستی است.

به گزارش‌ میراث‌آریا، دارابی با بیان اینکه گیلان استانی است که همه فصول آن برای کار گردشگری قابل برنامه‌ریزی است افزود: گیلان هم قطب میراث‌فرهنگی هم گردشگری و هم صنایع‌دستی است.

قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی در ادامه با اشاره به اینکه گیلان دارای یکی از گنجینه‌های مهم تاریخی کشور است بر ضرورت تقویم زمانبندی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان برای برگزاری رویدادهای مهم تاریخی، فرهنگی و میراثی تاکید کرد.ا

او یکی دیگر از وظایف میراث‌فرهنگی را زنده نگه‌داشتن گنجینه‌های زنده بشری عنوان کرد و با بیان اینکه آیت‌الله‌العظمی بهجت فومنی به‌عنوان فخر شیعه یکی از گنجینه‌های بشری هستند گفت: یکی از وظایف میراث این است که برای گنجینه‌های زنده بشری کار کند.

دارابی با بیان اینکه شما در استان گیلان دارایی‌های فراوانی دارید، اظهار داشت: میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مدیریت، هدایت، تنظیم و جریان‌سازی رویدادهای و کنگره‌های مختلف فرهنگی، تاریخی مثل کنگره آل‌بویه، میرزاکوچک‌خان، بزرگداشت علامه بهجت فومنی و... را بر عهده دارد که با همکاری دستگاه‌های اجرایی و دستگاه‌های نظارتی اجرا می‌شود.

قائم مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور با اشاره به اهمیت توسعه گردشگری در کنار اقدامات میراثی و صنایع‌دستی و با بیان اینکه استان گیلان هتل‌های کافی برای اسکان مهمانان و مسافران ندارد، گفت: تمام استان باید برای جذب سرمایه‌گذار در حوزه گردشگری بسیج شود.

 او تسریع در اجرای زیرساخت‌های گردشگری را لازمه توسعه گردشگری در استان گیلان دانست و با بیان اینکه متاسفانه در اکثر مناطق گردشگرپذیر استان گیلان شاهد وجود زباله هستیم، مدیریت و ساماندهی پسماند و زباله را یکی اقدامات زیرساختی جذب گردشگر و سرمایه‌گذار دانست و خاطرنشان کرد: حل معضل زباله نیازمند نهضت بزرگی است که باید همه دستگاه‌ها از جمله شورای فرهنگ عمومی مورد توجه قرار دهند.

 دارابی با بیان اینکه برای حل یک معضل باید آن مسأله در جامعه بعنوان یک دغدغه عمومی تبدیل شود، گفت: برای عمومیت دادن به مسأله‌ای باید به آن پیوست فرهنگی داده شود و از ظرفیت رسانه‌ای استفاده شود تا در فرهنگ عمومی جامعه بازخورد داشته باشد.

 قائم مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در ادامه در خصوص پیگیری موزه بلدیه و موزه میراث‌فرهنگی قول مساعد داد و ضمن اعلام حمایت و پیگیری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در خصوص مجوزها و سامانه‌ها و اعتبارات و درگاه‌های مجوز و بازارچه‌ها از کمک قاطعانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نسبت به مرمت بافت‌های تاریخی گیلان خبر داد و گفت: برای مرمت بافت‌های تاریخی گیلان بودجه بیشتری اختصاص داده می‌شود.

او با تاکید بر اینکه پرونده ثبت جهانی ماسوله در دستور کار سازمان قرار دارد، افزایش ثبت پرونده‌های استان گیلان را از اولویت‌های وزارت میراث فرهنگی عنوان کرد و توجه به موضوعاتی همچون موزه روستایی، ثبت روستای پلکانی انبوه و قلعه تاریخی رودخان را مهم دانست و بر ضرورت نظافت و نگهداری جاذبه‌های گردشگری و طبیعی استان تاکید کرد.

گفتنی است؛ در این نشست ولی جهانی، مدیرکل میراث‌فرهنگی‌، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان گزارشی از اقدامات و عملکرد انجام شده این اداره‌کل را در حوزه‌های مختلف در سنوات گذشته ارائه کرد و کارکنان اداره‌کل نیز نقطه نظرات و مشکلاتشان را بیان کردند.

انتهای پیام/

کد خبر 1403090900471
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha