به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی شرکت توسعه گردشگری ایران، محمدحسین ارسطوزاده مدیرکل میراث فرهنگی خوزستان که به منظور امضاء تفاهمنامه با شرکت توسعه گردشگری ایران به همراه محمدطلا مظلومی نماینده مردم بهبهان در مجلس شورای اسلامی با علی همتی مدیرعامل این شرکت دیدار داشت، در گفت وگو با روابط عمومی شرکت توسعه گردشگری ایران درباره تفاهمنامه امضاء شده گفت: این تفاهمنامه بر پایه رونق و توسعه گردشگری در استان خوزستان بنا شده است. شرکت توسعه گردشگری ایران نیز یکی از اساسی ترین و مهم ترین شرکت های سرمایه گذاری به شمار می رود و سبقه و سابقه خوب و عمیقی در حوزه مدیریت و سرمایه گذاری در حوزه گردشگری دارد، این موارد برای ما یک ظرفیت به شمار می رود که بتوانیم در استانی پهناور و وسیع مانند خوزستان از خدماتشان بهره مند شویم و در این میان تعاملی متقابل لازم بود.
وی ادامه داد: ما در استان ظرفیت ها و پروژه های نیمه تمامی داریم که با توجه به اهتمامی که دولت برای به پایان رساندن پروژه ها دارد باید به نتیجه می رسید و در همین راستا اولویت گذاری برای بهره گیری از اعتبارات بخش خصوصی به جریان افتاد. از دکتر همتی دعوت کردیم که ایشان فرصت ها و ظرفیت ها را ببینند. بلافاصله همکارانشان را به خوزستان اعزام کردند و طی بازدیدی که صورت گرفت به صورت مقدماتی اولویت بندی ها انجام شد و تعدادی پروژه نیز از میان پروژه های نیمه تمام انتخاب شد که با هدف تکمیل و بهره برداری از این پروژه ها تفاهم نامه ای میان ما و شرکت توسعه گردشگری ایران امضاء شد.
ارسطوزاده تاکید کرد: همچنین در کنار این پروژه ها، موضوع ایجاد شعبه و راه اندازی نمایندگی شرکت در استان هم مورد بحث و گفت و گو قرار گرفت که با توجه به ظرفیت های بسیار زیادی که استان خوزستان در حوزه گردشگری تاریخی و مذهبی دارد و هم تنوع اقوام و اقلیم، این اتفاق صورت گرفت و خوشبختانه با تفاهمنامه ای که امضاء شد، شکل عملیاتی به خود پیدا کرد.
وی همچنین درباره زمان عملیاتی شدن پروژه ها نیز توضیح داد: قرار است هفته آینده فازهای اجرایی و عملیاتی تعدادی از این پروژه ها آغاز شود و فعلا بناست پروژه های آب درمانی گراب در بهبان، پروژه آب درمانی گل گیر در مسجد سلیمان و منطقه نمونه گردشگری مال آقا در باغ ملک و در اهواز تا پایان سال وارد فاز عملیاتی و اجرایی شوند.
ارسطوزاده با بیان اینکه مناطقی که به عنوان پیشنهاد برای سرمایه گذاری مورد نظر و بازدید قرار گرفت، مناطق نمونه گردشگری و قله های معروف و پر از مزایای استان خوزستان هستند، اظهارداشت: قطعا سرمایه گذاری و حضور شرکت توسعه گردشگری در مناطق مد نظر موجب رونق گردشگری در پیرامون این مراکز می شود.
وی تاکید کرد: مناطقی که در تفاهمنامه مد نظر قرار گرفته، به صورت سنتی مناطقی است که در استان خوزستان به عنوان جاذبه های گردشگری شناخته شده و خیلی نیازی به تبلیغ در استان ندارد و همه این مناطق را به خوبی می شناسند و چه بسا در سطح ملی و فراملی نیز شناخته شده اند. همین الان از کشورهای همسایه با توجه به لغو روادید صورت گرفته برای ناهار و یا ضیافت شام به خوزستان سفر می کنند، از این نقاط نیز دیدن می کنند و دوباره به کشور خود بازمی گردند.
انتهای پیام/
نظر شما