بهگزارش میراثآریا، محمدحسین ارسطوزاده مدیرکل میراثفرهنگی استان به منظور امضای تفاهمنامه با شرکت توسعهگردشگری ایران به همراه محمدطلا مظلومی نماینده مردم بهبهان در مجلس شورای اسلامی با علی همتی مدیرعامل این شرکت دیدار و گفتوگو کرد.
ارسطوزاده درباره این تفاهمنامه گفت: این تفاهمنامه بر پایه رونق و توسعه گردشگری در استان خوزستان بنا شده است. شرکت توسعهگردشگری ایران نیز یکی از اساسیترین و مهمترین شرکتهای سرمایهگذاری به شمار میرود و سبقه و سابقه خوب و عمیقی در حوزه مدیریت و سرمایهگذاری در حوزه گردشگری دارد که این موارد برای ما یک ظرفیت به شمار میرود که بتوانیم در استانی پهناور و وسیع مانند خوزستان از خدماتشان بهرهمند شویم و در این میان تعاملی متقابل لازم بود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خوزستان ادامه داد: ما در استان ظرفیتها و طرحهای نیمهتمامی داریم که باتوجه به اهتمامی که دولت برای به پایان رساندن طرحها دارد باید به نتیجه میرسید و در همین راستا اولویتگذاری برای بهرهگیری از اعتبارات بخش خصوصی به جریان افتاد.
او ادامه داد: از مدیرعامل شرکت توسعهگردشگری دعوت کردیم تا فرصتها و ظرفیتها را ببینند که بیدرنگ همکارانشان را به خوزستان اعزام کردند و طی بازدیدی که صورت گرفت به صورت مقدماتی اولویتبندیها انجام شد و تعدادی طرح نیز از میان طرحهای نیمهتمام انتخاب شدند که با هدف تکمیل و بهرهبرداری از این طرحها تفاهمنامهای میان ما و شرکت توسعهگردشگری ایران امضاء شد.
ارسطوزاده تأکید کرد: همچنین در کنار این طرحها، موضوع ایجاد شعبه و راهاندازی نمایندگی شرکت در استان هم مورد بحث و گفتوگو قرار گرفت که باتوجه به ظرفیتهای بسیار زیادی که خوزستان در حوزه گردشگری تاریخی و مذهبی دارد و هم تنوع اقوام و اقلیم، این اتفاق صورت گرفت و خوشبختانه با تفاهمنامهای که امضاء شد، شکل عملیاتی به خود پیدا کرد.
او همچنین درباره زمان عملیاتی شدن طرحها نیز توضیح داد: قرار است هفته آینده فازهای اجرایی و عملیاتی تعدادی از این طرحها آغاز شود و فعلاً بنا است طرحهای آبدرمانی گراب در بهبهان، طرح آبدرمانی گلگیر در مسجدسلیمان و مناطق نمونه گردشگری مالآقا در باغملک و در اهواز تا پایان سال وارد فاز عملیاتی و اجرایی شوند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خوزستان با بیان اینکه مناطقی که به عنوان پیشنهاد برای سرمایهگذاری مورد نظر و بازدید قرار گرفت، مناطق نمونه گردشگری و قلههای معروف و پر از مزایای استان خوزستان هستند، اظهار کرد: قطعاً سرمایهگذاری و حضور شرکت توسعهگردشگری در مناطق مدنظر موجب رونق گردشگری در پیرامون این مراکز میشود.
او تصریح کرد: مناطقی که در تفاهمنامه مدنظر قرار گرفته، به صورت سنتی مناطقی است که در استان خوزستان به عنوان جاذبههای گردشگری شناخته شدهاند و نیازی به تبلیغ در استان ندارند و همه این مناطق را به خوبی میشناسند و چه بسا در سطح ملی و فراملی نیز شناخته شدهاند. همین الان نیز از کشورهای همسایه، با توجه به لغو روادید صورتگرفته، برای ناهار و یا ضیافت شام به خوزستان سفر می کنند، از این نقاط نیز دیدن میکنند و دوباره به کشور خود بازمیگردند.
انتهای پیام/
نظر شما