بهگزارش میراثآریا علیرضا مرادی بیستونی روز پنجشنبه ۲۹ آذرماه اظهار کرد: مسأله خوراک یکی از اولویتهای مهم یک گردشگر در سفر است، یک گردشگر شاید در هتل و دیگر مراکز اقامتی اسکان نیابد، اما نمیتواند خوراک را در سفر خود حذف کند، به همین دلیل توجه به موضوع خوراک امری مهم و ضروری در گردشگری است.
سرپرست معاونت گردشگری استان کرمانشاه به رونق گردشگری خوراک در دنیا اشاره کرد و افزود: کرمانشاه باتوجه به وجود اقلیم و آب و هوای مختلف، از گرمسیری تا سردسیری دارای رویش گیاه و دامهای مختلفی است، همچنین وجود اقوام مختلف باعث شده که ما دارای تنوع خوراک متفاوتی و منحصر به فردی باشیم که وجود این تنوع بسیار، کرمانشاه را به جهانشهر خلاق خوراک تبدیل کرد.
او گفت: خوراک یکی از عوامل افزایش ماندگاری گردشگر است و توجه کیفی به آن با توجه به تنوعی که در استان وجود دارد امری ضروری است.
مرادی بیستونی با بیان اینکه در طول سال رویدادهای متعددی در سطح استان با محوریت خوراک و محصولات باغی در استان برگزار شده است، تصریح کرد: این رویدادها با استقبال ویژه گردشگران و تورها قرار گرفته است که باید با برنامهریزی مناسب از همه ظرفیت استان در برگزاری رویدادهای استفاده کرد.
او افزود: یکی از اقدامات اساسی که باید انجام شود، قرار گرفتن خوراکهای خاص استان که بیش از ۶۰ مورد آن به ثبت ملی رسیده است در منوی رستورانهای استان قرار گیرد.
سرپرست معاونت گردشگری استان کرمانشاه در خاتمه اظهار کرد: خوشبختانه بخش خصوصی و جوامع محلی از این رویدادها استقبال کردهاند که میتواند نوید بخش این باشد که این رویدادها با تداوم سالانه برگزار شده و حتی افزایش یابند.
.
انتهای پیام/
نظر شما