به گزارش میراث آریا، علیرضا شه بخش گفت: اولین دوره آموزش و توانمندسازی راهنمایان گردشگری طی فراخوانی با همکاری وزارتخانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، باشگاه گردشگری فرهنگی پایدار یونسکو، دانشگاه سیستان و بلوچستان، دانشکده جغرافیا و برنامهریزی محیطی و آموزشگاه گردشگری خشت و خورشید از اول دی ماه در استان شروع به کار کرد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: این کلاسها به صورت ترکیبی (حضوی و برخط) در استان و به مرکزیت شهرستان زاهدان توسط اساتید دانشگاه سیستان و بلوچستان و تهران به تعداد تقریبی ۶۰ نفر با بیشترین شرکتکننده از زاهدان، چابهار و قصر قند به مدت دو ماه برگزار میشود.
او با اشاره به اینکه در پایان با برگزاری آزمون جامع برای قبول شدگان کارت راهنمایان گردشگری معتبر صادر خواهد شد تصریح کرد: از آنجایی که راهنمایان گردشگری یکی از عوامل مهم در زنجیره صنعت گردشگری به شمار میروند و میتوانند در توسعه گردشگری، رونق اقتصادی، درآمدزایی، تشویق و ترغیب جوامع محلی و مشاوره به تصمیمگیران دولتی در مسائل مرتبط با گردشگری نقش بسیار مهمی داشته باشند این دوره برگزار شد تا افراد شایسته انتخاب شوند.
به گفته شه بخش، این دورهها از اهمیت بسزائی در این صنعت برخوردار است و راهنمایان با شرکت در دورههای آموزشی، کارگاههای تخصصی عملی و کلاسهای توانمندسازی و بازآموزی که توسط این مؤسسه برگزار میشود میتوانند ضمن به روز کردن اطلاعات، مهارتهای جدیدی را کسب کنند.
او ادامه داد: این ارتقای کیفیت در نهایت منجر به تجربه بهتری برای گردشگران میشود و میتواند به توسعه گردشگری پایدار، ایجاد اشتغالزایی برای جوانان، دانشجویان و بلدهای محلی در استان کمک کند.
انتهای پیام/
نظر شما