به گزارش میراثآریا، حجتالاسلاموالمسلمین عباسعلی باباگلزاده روز شنبه ۸ آذر ۱۴۰۳ در جلسه با اعضای انجمن مهمانپذیران استان قم در سالن جلسات این ادارهکل اظهار کرد: قم محور گردشگری مذهبی ایران است و زائران شهر کریمه اهل بیت(ع)، شایسته بهترین تکریمها هستند.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم اظهار کرد: به مشکلات مهمانپذیران واقف هستیم و با همکاری انجمن مرتبط درصدد رفع مشکلات آنان هستیم.
او با بیان این که حمایت از بخش خصوصی و واحدهای تحت نظارت گردشگری استان از وظایف ذاتی این ادارهکل محسوب میشود، افزود: معتقد هستیم، با همراهی با بخش خصوصی، موانع بخش گردشگری برطرف میشود.
او خاطرنشان کرد: تعامل دو سویه با انجمن مهمانپذیران فرصتی ارزشمند است تا نقش خود را در توسعه صنعت گردشگری استان قم ایفاء کنیم.
همچنین حسین جزینی، رئیس انجمن مهمانپذیران استان قم در این جلسه توضیحاتی درباره فعالیتهای این انجمن ارائه داد.
امامزاده موسی مُبَرْقَع(ع) فرزند بلافصل امام جواد(ع) -نهمین امام شیعیان- یکی از امامزادگان واجبالتعظیم مشهور استان قم است. حرم مطهر حضرت موسی مبرقع(ع) در شهر قم، محله آذر، خیابان آیتالله طالقانی (آذر) قرار دارد و پس از بارگاه ملکوتی حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران، بقعه امامزاده موسی مبرقع(ع) شاخصترین مکان زیارتی قم است.
منطقهای که بقعه امامزاده موسی مبرقع(ع) در آن واقعشده به چهلاختران نیز معروف است، چرا که پیکر مطهر ۴۰ امامزاده(ع) در کنار یکدیگر در این مکان دفن شدند، از اینرو این مکان مذهبی محل رجوع بسیاری از شیعیان داخل و خارج از ایران است.
پیشینه مجموعه بناهای چهلاختران به قرن ۹ هجری قمری باز میگردد و با شماره ۹۶۵ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. مقابر چهلاختران، قطب چهارم زیارتی کشور به شمار میرود.
حضرت موسی مبرقع(ع) در سال ۲۱۴ هجری قمری در مدینه (یثرب) به دنیا آمد و در ۲۲ ربیعالثانی سال ۲۹۶ هجری قمری در قم وفات یافت. آن حضرت(ع) از جمله محدثان بزرگ تاریخ تشیع به شمار میآید و از قول ایشان روایتهای متعددی در کتابهای حدیثی وجود دارد.
۴۴۴ امامزاده(ع) در ۹۴ بقعه در قم مدفون هستند.
استان قم دارای سه شهرستان قم، جعفرآباد و کَهَک و هفت شهر قم، قَنوات، سَلَفچِگان، دستجِرد، جعفریه، قاهان و کهک و هفت بخش، ۱۳ دهستان و ۲۵۳ روستا است.
انتهای پیام/
نظر شما