به گزارش میراث آریا، عباس حمزهای گفت: در این بازدید از کارگاههای صنایع دستی واقع در کوی سازمانی شهید دریکوند لشکر ۸۴ ارتش لرستان، به بررسی ظرفیتهای موجود در این مجموعه پرداخته شد.
معاون صنایع دستی لرستان، هدف از این بازدید را شناسایی ظرفیتهای موجود و استفاده از این ظرفیتها برای اجرای تفاهمنامههای فیمابین عنوان کرد و افزود: در این بازدید، ضمن بررسی کارگاهها و گفتوگو با هنرمندان و صنعتگران ساکن این کوی سازمانی، فرآیند تولید و محصولات آنها مورد بررسی قرار گرفت.
او ضمن قدردانی از تلاشهای هنرمندان، بر اهمیت حمایت و توسعه این هنرهای بومی تأکید کرد.
حمزهای همچنین به بررسی راهکارهای همکاری و استفاده از ظرفیتهای موجود در لشکر ۸۴ پیاده لرستان برای اجرای تفاهمنامههای مشترک پرداخت و ابراز امیدواری کرد و گفت: با توجه به این ظرفیتها؛ صنایعدستی در میان خانوادههای نیروهای مسلح به شکوفایی بیشتری خواهد رسید.
معاون صنایعدستی لرستان افزود: در راستای اجرای تفاهم نامه قرارگاه مهارتآموزی ستاد کل نیروهای مسلح و معاونت صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، دورههای آموزشی در مراکز آموزشی ارتش جمهوری اسلامی در لرستان در حال برگزاری است.
او تصریح کرد: در دورههای آموزشی گذشته نیز رشتههای زره بافی و ورشوسازی برای کارکنان وظیفه ارتش در دو شهر بروجرد و خرم آباد برگزار شد. طی این دورهها ۱۳ نفر در رشته زره بافی و ۹ نفر در خانه ورشو بروجرد آموزش دیده و آماده ورود به بازار کار و تولید صنایعدستی شدهاند.
انتهای پیام/
نظر شما