به گزارش میراث آریا، محمد اسلامی افزود: به طور میانگین در هر جشنواره ۶ هزار بازدید کننده شرکت کردند و در مجموع حدود ۴۰۰ هزار نفر جشنوارههای شهرستان را دیدند که رقمی بسیار قابل تامل است.
رئیس میراثفرهنگی زرند تاکید کرد: ما از نخستین شهرستان ها در کشور هستیم که از سالها قبل در اواخر هر سال رویدادهای گردشگری سال جدید را طی یک تقویم با عنوان زرند شهرِجشنوارههای ایران تنظیم ، رونمایی میکنیم و در اختیار مردم قرار داده که با لحاظ تمامی مناسبت های مذهبی، ملی، تاریخی، طبیعی و نیز بر مبنای شاخصه ها و قابلیت های هر منطقه از شهر و روستاها است.
او با بیان اینکه جشنواره ها را در نقاط مختلف شهرستان برگزار کردیم اظهار داشت: حتی یک ریال هم از اعتبارات دولتی برای این جشنواره ها استفاده نشده چون اجرای آنها مردمی است.
اسلامی تصریح کرد: در برخی مواقع بنا به بروز برخی اتفاقات و حوادث طبیعی یا غیر طبیعی و بعضی رخدادهای پیش بینی نشده تعدادی از جشنواره ها برگزار نمیشود، اما هیچگاه قطار جشنواره های زرند متوقف نشده است.
رئیس میراثفرهنگی زرند اظهار کرد: برپایی این جشنوارهها علاوه بر رضایت نسبی شهروندان باعث خوشحالی اهالی روستاها و فعالان حوزههای کشاورزی، صنایعدستی و مشاغل خرد نیز شده است و ثمره آن قابل مشاهده است.
او در پایان خاطر نشان کرد: جشنواره های پسته، کُماچ زرندی، عشایر میراث بانان ایران، زعفران دشتخاک، انار خانوک و آب درمانی سیریز از جمله جشنواره های برگزار شده شهرستان زرند محسوب میشود و نخستین جشنواره شهابسنگ، زمینشناسی و نجوم نیز در این منطقه قرار است برگزار شود.
انتهای پیام/
نظر شما