به گزارش میراثآریا، حجتالاسلاموالمسلمین عباسعلی باباگلزاده روز سهشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۳ در دیدار حجتالاسلاموالمسلمین محمدحسین فلاحزاده مدیر موزه دین و زندگی بیان کرد: استان قم دارای ظرفیتهای گوناگونی در حوزههای میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی است.
او ضمن ابراز خرسندی از راه اندازی این موزه و فعالیتهای فرهنگی و آموزشی آن افزود: در تلاش هستیم تا موزه فرهنگ و تمدن را در قم راهاندازی کنیم.
موزه دین و زندگی، نخستین موزه مفهومی معارف دینی است
مدیر موزه دین و زندگی نیز در این دیدار، گزارشی از فعالیتهای این موضوع بیان کرد و گفت: این موزه، اولین و تنها موزه مفهومی معارف دین در جهان اسلام و در رتبهبندی موزهها، جزو یکی از بهترین موزههای کشور است.
حجتالاسلاموالمسلمین محمدحسین فلاحزاده، با اشاره به ویژگیهای این موزه اظهار کرد: زیر سطح این موزه حدود ۳ هزار مترمربع است و ۱۴ گنجینه دارد و لازم است که این موزه وسعت یابد.
او با اشاره به انجام کارهای فرهنگی در این موزه خاطرنشان کرد: از رسانه موزه غفلت کردهایم و موزه بسیار تأثیرگذار و دارای جاذبه است.
مؤسس مرکز موضوع شناسی احکام فقهی در بخش دیگر سخنان خود، بخشهای گوناگون این مرکز از جمله موزه دین و زندگی و فعالیتهای مهم آن را معرفی کرد.
او خاطرنشان کرد: به زودی موزه دین و زندگی در فضایی به وسعت ۳۰هزار متر مربع ساخته میشود و به بهرهبرداری میرسد.
همچنین اکبرزاده، مدیر فنی موزه دین و زندگی به تشریح فعالیتهای تخصصی موزه مذکور پرداخت و از این موزه به عنوان متنوعترین موزه کشور نام برد.
در پایان این نشست صمیمی برگه تمدید مجوز موزه دین و زندگی به مدیر این موزه اعطا شد.
موزه دین و زندگی شهر قم در مسجد مقدس جمکران قرار دارد. این موزه شامل ۱۴ گنجینه از جمله گنجینه مقدسات، عبادات، کار و زندگی، حقوق شهروندی، فرهنگی و اجتماعی، علما و مراجع، اقتصاد اسلامی، محیطزیست، پزشکی و جهاد و دفاع است که در هر گنجینه اشیایی نگهداری میشود و حکم فقهی، آیه یا روایت مرتبط با آن نیز بیان شده است.
موزه دین و زندگی به عنوان نخستین موزه مفهومی معارف دینی، بخشی از موسسه موضوعشناسی احکام فقهی است.
انتهای پیام/
نظر شما