بهگزارش میراثآریا، محسن احتشام در حاشیه دیدار با رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی قاینات در گفتوگو با میراثآریا گفت: مزارع زعفران با ایجاد مناظر زیبا و بدیع میتوانند سالانه گردشگران زیادی را به خود جذب کنند.
رئیس شورای عالی زعفران کشور، مدیرعامل شرکت تروند زعفران قاین و کارآفرین برتر استان افزود: وجود مزارع زیبای زعفران در زمان گلدهی، برداشت گل زعفران در فصل پاییز به مدت دو ماه به صورت روزانه، فرآیند عرضه گل در بازار و سالنهای گل پاککنی و حتی در منازل و کارگاههای کوچک به صورت سنتی و در کنار همه این موارد، چشماندازهای زیبا از محصولات باغی در اکثر مناطق روستایی، میتواند از عوامل جذب گردشگر باشد.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی قاینات در حاشیه این دیدار گفت: گردشگری مزرعه از شاخههای مهم گردشگری در ایران و جهان است.
حمید عباسزاده اضافه کرد: توسعه گردشگری مزرعه زعفران، یکی از راهکارهای رونق اقتصادی است و برگزاری تورها و جشنوارههای گردشگری زعفران میتواند تاثیر قابلتوجهی در افزایش تبلیغات و اطلاعرسانی، توسعه مناطق روستایی و کاهش مهاجرت روستاییان به شهرها داشته باشد.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی قاینات افزود: برگزاری تورها در فصل پاییز که به نوعی فصل گردشگری استان خراسان جنوبی نیز قلمداد میشود، با همکاری نهادها ذیربط و سمنها، قابلیت مهمی است که به اهرم توسعه و رونق منطقه تبدیل خواهد شد.
در این دیدار، در مورد دغدغهها و مسائل مختلفی در حوزه گردشگری کشاورزی، معرفی آثار تاریخی، فرهنگی، صنایعدستی و به طور ویژه در مورد طلای سرخ، به عنوان محصول استراتژیک شهرستان گفتگوهایی بین طرفین انجام شد و در پایان لوح نشان ثبت شده جهانی زعفران قاینات درWIPO (سازمان جهانی مالکیت معنوی واقع در سوئیس) به پاس کیفیت، اصالت و قدمت دیرینه زعفران قاینات با هدف حفظ این جایگاه در جهان، به رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی قاینات اهدا شد.
انتهای پیام/
نظر شما