خانه آیت‌الله طالقانی مامن مردم در روزگار طاغوت بوده است 

مراسم رونمایی از لوح ثبت ملی خانه آیت‌الله طالقانی امروز ۱۸ دی ۱۴۰۳ در سالن آمفی تئاتر موزه ملی ایران برگزار شد.

به گزارش میراث‌آریا، محمدمهدی جعفری، نویسنده، محقق و پژوهشگر گفت: وظیفه ما این است که از این میراث جاویدان و ارزشمند نگهبانی کرده و تلاش کنیم تا این میراث را درست و صحیح به نسل‌های آینده منتقل کنیم.  

او با اشاره به آثار فرهنگی آیت‌الله طالقانی نیز گفت: به روشنی می‌بینم که دین اسلام و قرآن پیوسته غریب نمی‌ماند و روزگاری می‌رسد که مردم با فطرت پاک از مکتب‌های مردم ساخته سرخورده می‌شوند و در به در به دنبال اسلام می‌گردند تا حقیقت آن را دریابند. یکی از منابع دقیق شناخت اسلام و اهل بیت درس‌های آیت‌اله طالقانی است. به همین دلیل وظیفه ما به عنوان میراث‌بان، نگهبانی از این میراث برای حفظ و انتقالش به آیندگان است.

جعفری افزود: اگر ما در تلاش هستیم که خانه طالقانی به عنوان نماد مادی بماند به دلیل این است که این خانه مامن مردم در روزگار شاهنشاهی بوده است. 

او ادامه داد: طالقانی با درگذشت خود و فرزندش به فراموشی سپرده نمی‌شود و بنا شده تا کتاب و مقالات و عکس‌هایش در کتابخانه طالقانی حفظ شود. 

جعفری همچنین افزود: نکته مهم دیگر کتاب‌های کتابخانه شخصی آیت‌الله طالقانی است که همراه با خانه در اختیار شهرداری قرار گرفته است. هدف این بود کتاب‌ها هم مورد استفاده قرار بگیرد و ما از وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی می‌خواهیم کمک کنند تا کتاب‌های کتابخانه طالقانی که خارج شده به کتابخانه برگردد و مورد استفاده علاقه‌مندان قرار بگیرد.

انتهای پیام/

کد خبر 1403101801064
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha