توسعه گردشگری زمینه‌ساز رشد اقتصادی و اشتغالزایی در قم می‌شود

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم با بیان این که توسعه گردشگری سبب توسعه و رشد اقتصاد و اشتغالزایی در قم می‌شود، گفت: هنگامی که زیرساخت‌های گردشگری از جمله مراکز اقامتی مناسب مانند هتل ۵ستاره فراهم آوریم، ماندگاری زائر نیز افزایش می‌یابد.

به ‌گزارش میراث‌آریا، حجت‌الاسلام‌والمسلمین عباسعلی باباگل‌زاده روز جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳ در دومین نشست دبیرخانه توسعه گردشگری استان‌های قم، مرکزی، اصفهان و سمنان با عنوان «رویداد بزرگ توسعه گردشگری استان مرکزی» در سالن اجتماعات مجتمع کارخانجات ساینا در شهرک صنعتی دلیجان، بر توسعه گردشگری در قم و استان‌های همجوار تآکید کرد.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم؛ با اشاره به قرار گرفتن قم در مسیر مواصلاتی ۱۷ استان کشور بیان کرد: این مسأله، یک ظرفیت بسیار خوبی برای افزایش ماندگاری زائر در سطح استان قم است که باید برای توسعه گردشگری و رشد اقتصادی استان از آن بهره‌برداری کنیم.  

او ادامه داد: قم به واسطه وجود آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، مسجد مقدس جمکران و بقاع متبرک امامزادگان(ع)، ظرفیت بسیار خوبی در گردشگری زیارت دارد. 

او افزود: این استان جاذبه‌های باستانی، تاریخی و طبیعی مانند مسجد جامع، مدرسه غیاثیه، مدرسه جهانگیرخان، سرای ملاحسین، بازار کهنه، تیمچه بزرگ بازار و تپه باستانی ۷هزار ساله قلی‌درویش در شهر قم، خانه تاریخی ملاصدرا در شهر کهک، گنبد نمکی و دریاچه حوض سلطان دارد.

باباگل‌زاده اعلام کرد: درصدد هستیم تا تپه باستانی‌تاریخی ۷هزار ساله قلی‌درویش را به سایت‌موزه برای بازدید عموم مردم تبدیل کنیم.

قم نیازمند یک موزه تاریخی‌فرهنگی است

او تصریح کرد: در صورت ساخت یک موزه تاریخی‌فرهنگی در قم، می‌توانیم ۶هزار اشیای باستانی و تاریخی از این استان را در معرض دید عموم بازدیدکنندگان قرار دهیم و برای تحقق این امر نیازمند مشارکت و همیاری دستگاه‌های دیگر استان هستیم.

او خاطرنشان کرد: برای توسعه گردشگری نیازمند هم‌فکری، همکاری، تعامل و وفاق همه دستگاه‌های استان و نیز استان‌های همجوار از جمله ‌استان‌های مرکزی، اصفهان و سمنان هستیم.

دومین نشست دبیرخانه توسعه گردشگری استان‌های قم، مرکزی، سمنان و اصفهان با عنوان «رویداد بزرگ توسعه گردشگری استان مرکزی» ۲۰ و ۲۱ دی‌ماه جاری در شهرستان‌های محلات و دلیجان استان مرکزی، به منظور معرفی ظرفیت‌های صنعتی و تاریخی این استان و تقویت جایگاه آن به‌ عنوان قطب گردشگری صنعتی کشور برگزار شد.

دومین روز این نشست در سالن جلسات گروه صنعتی ساینا واقع در شهرک صنعتی دلیجان برگزار شد.

در این نشست جمعی از فعالان بخش گردشگری و مسئولان از جمله محمود مرادی نراقی، امیر کرم‌زاده و بهمن اخلاقی مدیران‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان‌های مرکزی، اصفهان و سمنان و تعدادی از کارشناسان ادارات‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان‌های قم، سمنان، مرکزی و اصفهان نیز حضور داشتند.

شهرستان محلات با ۵۵ هزار نفر جمعیت از توابع استان مرکزی است که در فاصله ۱۰۵ کیلومتری اراک واقع شده است و قطب تولید سنگِ نما، ماهی، گل و گیاه زینتی کشور محسوب می‌شود و با نام «پایتخت گل ایران» شهرت یافته است.

شهرستان دلیجان نیز با جمعیتی بیش از ۵۰ هزار نفر در ۱۵۰ کیلومتری جنوب‌شرقی اراک، مرکز استان مرکزی و در مسیر مواصلاتی جنوب به شمال کشور قرار دارد و دارای دو شهر دلیجان و نَراق و سومین شهر صنعتی استان مرکزی است. شهرک صنعتی دلیجان در کلیومتر ۱۰ جاده دلیجان _ اصفهان قرار دارد.

انتهای پیام/

کد خبر 1403102101243
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha