ظرفیت‌های تاریخی و گردشگری شهر کیلان محور توسعه

اجرای طرح گردشگری در تپه خوراب فاجان و ساماندهی قلعه تاریخی کوهان
ظرفیت‌های تاریخی و گردشگری شهر کیلان محور توسعه

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان دماوند، از ظرفیت‌های تاریخی و گردشگری شهر کیلان بازدید کرد.

به گزارش میراث‌آریا، علی افضلی، در جریان بازدید از شهر کیلان بیان کرد: این شهر با دارا بودن آثار تاریخی ارزشمند همچون مسجد، تپه، قلعه، مدرسه، حمام، کاروانسرا، آب‌انبار و سایر آثار، همچنین ظرفیت‌های بالقوه در حوزه گردشگری و صنایع دستی از جمله حوله‌بافی، قالی‌بافی، معرق، منبت، سفال و سرامیک، از قابلیت‌های منحصر به فردی برخوردار است.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان دماوند، ادامه داد: تنوع در پوشش، گویش، غذاهای محلی، آداب و رسوم و مناظر طبیعی از دیگر ظرفیت‌های خاص این منطقه به شمار می‌رود.

او ادامه داد: در جلسه‌ای با حضور اعضای شورای اسلامی شهر کیلان، راهکارهای استفاده بهینه از این ظرفیت‌ها بررسی شد و مقرر گردید برای اجرای طرح گردشگری در تپه خوراب فاجان، شورای اسلامی شهر کیلان طرحی ارائه کند تا اداره میراث فرهنگی اقدامات لازم را انجام دهد.

افضلی با اشاره به وضعیت قلعه تاریخی کوهان گفت: برای جلوگیری از تخریب بیشتر این قلعه ارزشمند، مقرر شد شورای اسلامی شهر کیلان براساس ماده ۱۱۰ شهرداری‌ها و زیر نظر اداره میراث‌فرهنگی شهرستان دماوند اقدامات لازم را برای مرمت و بازسازی این اثر انجام دهد.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان دماوند، در پایان خاطرنشان کرد: در این بازدید از آب‌انبار و دیگر آثار تاریخی شهر کیلان نیز بازدید به‌عمل آمد و مسائل مربوطه مورد بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

کد خبر 1403102201259
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha