تلاش برای توسعه گردشگری در روستاهای بروجرد

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بروجرد گفت: برای توسعه گردشگری روستایی و بهبود وضعیت اقتصادی روستاها با استفاده از زیرساخت‌های گردشگری در تلاش هستیم.

به گزارش میراث آریا، مهدی گودرزی دوشنبه 24 دی ماه در حاشیه بازدید از روستای گردشگری ونایی این شهرستان و در جمع اهالی این منطقه گفت: ونایی از مناطق گردشگری طبیعی شهرستان بروجرد به شمار می‌رود که در تنگه‌ای بین ۲ کوه بلند برآفتاب و گرین در ۱۲ کیلومتری شمال غربی شهرستان بروجرد، قرار گرفته این منطقه آب‌وهوایی کوهستانی دارد که زمستان‌های آن سرد و پر برف و تابستان‌هایش خنک و معتدل است.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بروجرد افزود: ونایی به عنوان روستایی بزرگ در غرب بروجرد، چند سال پیش به شهر تبدیل شده و سالانه میزبان گردشگران بسیاری، به‌ویژه دوستداران کوه‌پیمایی و کوهنوردی است.

او اظهار کرد: اهمیت ونایی در حوزه گردشگری بروجرد در این است که هم منطقه نمونه گردشگری و هم روستای هدف گردشگری انتخاب شده و از این منظر یک منطقه خوش آب و هوا و پرظرفیت برای جذب گردشگر است، خاک حاصلخیز، آب شیرین و هوای خنک این منطقه را عامل اصلی تولید خیار شور بی‌نظیر در این منطقه است.

گودرزی گفت: پنج روستا با ظرفیت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای معرفی به عنوان روستاهای هدف گردشگری وجود دارد. چهار روستای هدف گردشگری بروجرد شامل منطقه گردشگری آق‌بلاغ، کوشکی، ونایی و دهکرد است که علاوه بر این در شهرستان بروجرد قابلیت اضافه کردن پنج منطقه نمونه گردشگری دیگر وجود دارد، روستاهایی که می‌توانند به منطقه هدف گردشگری تبدیل شود شامل روستاهای چنارستان، کپر جودکی، آبسرده، قلعه حاتم و روستای توده زن بروجرد است.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بروجرد با بیان اینکه گردشگری روستایی به شرط ایجاد زیر ساخت‌های آن در توسعه اقتصاد محلی بسیار مؤثر است، اظهار کرد: گردشگری را صنعت سبز مینامند که توسعه آن در گرو معرفی و شناخت روستاهای با هدف گردشگری و فراهم کردن زیرساخت‌های لازم است.

او گفت: روستای کپر جودکی در این شهرستان به روستای لک لک‌ها معروف است و سراب کرتول به عنوان روستای هدف گردشگری از ظرفیت‌های مناسبی برخوردار است و قابلیت سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری روستایی را دارد که در کنار زیرساخت‌های گردشگری که در این مناطق باید تأسیسات هم ایجاد کرد، تا شرایط اسکان و اقامت گردشگر در این مناطق فراهم شود.

گودرزی افزود: زیرساخت‌های گردشگری بنا بر شرایط طبیعی و وجود آثار تاریخی شاخص به عنوان منطقه هدف گردشگری مشخص می‌شود اما خدمات گردشگری از طریق سرمایه‌گذار متقاضی با در نظر گرفتن منطقه گردشگری مورد نظر انجام می‌شود و به عنوان یک منبع درآمد و توسعه گردشگری از نظر اقتصادی باعث پویایی و رشد در آن مناطق شود.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بروجرد تصریح کرد: بروجرد از گذشته در یک دشت حاصلخیز واقع شده که پیرامون آن روستاهای پرتعدادی به وجود آمده با توجه به اینکه از آب کافی بهره‌مند شده و شرایط اسکان را داشته امروزه نیز از زیرساخت‌های مطلوبی از نظر گردشگری طبیعی برخوردار است.

انتهای پیام/

کد خبر 1403102401345
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha