بهگزارش میراثآریا، روز سهشنبه ۲۵ دیماه در حاشیه دومین جشنواره «گفاره وه کول» مسابقه آشپزی بانوان شهرستان دالاهو برگزار شد.
در این مسابقه که جمعی بانوان شهرستان دالاهو در آن حضور داشتند، اقدام به پخت غذای «دانه کُلانه» به عنوان بخشی از آیین ثبت ملی شده «گفاره وه کول» کردند.
بر اساس این مراسم که در فهرست میراث ناملموس کشور به ثبت ملی رسیده است، در شبی که بانوی «گفاره وه کول» یا گهواره به دوش برای نوید دادن آمدن بهار به میان مردم میآید، زنان شهر و روستا با پخت آش دانه کُلانه و قرار دادن آن بر روی اجاق از او پذیرایی میکنند.
آش دانه کُلانه از ترکیب حبوباتی همچون نخود، گندم، لوبیا، عدس و ... که نماد خیر و برکت هستند پخت میشود.
در خاتمه این مسابقه آشپزی پس از داوری به ترتیب خانمها مریم الماسی، مهرانگیز فرضی و سهیلا اختیاری به عنوان نفرات برگزیده تجلیل شدند.
این مسابقه آشپزی توسط انجمن گردشگری دال دالاهو با همکاری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و شهرداری و شورای شهر کرندغرب برگزار شد.
انتهای پیام/
نظر شما