محور توسعه استان گلستان محور گردشگری است/ وفاق و همکاری بین مدیران ارشد استان عامل اصلی در توسعه گردشگری است

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان گفت: یکی از مشکلات جدی استان در توسعه صنعت گردشگری مواجه متناقض توسعه گردشگری با اراضی کشاورزی مستعد است و باید شرایط اخذ مجوزات با شرایط استان بومی‌سازی شود.

به گزارش میراث‌آریا، امروز پنجشنبه ۲۷ دی‌ماه ۱۴۰۳ معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان در آیین تکریم و معارفه مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان گفت: محور توسعه و درآمد استان گلستان تاکنون برمبنای کشاورزی و صنعت بوده است ولی با توجه به شرایط اقلیمی و کاهش منابع آبی و همچنین اینکه این استان کارخانه‌های قابل‌توجه‌ای نسبت به استان‌های مرکزی ندارد، در حال حاضر محور توسعه اصلی استان محور گردشگری است و این امر بر کسی پوشیده نیست.

محمدحمیدی با اشاره به‌ این‌که استان گلستان دارای ظرفیت‌های تاریخی و گردشگری فراوان و ارزشمند مثل دیوار بزرگ گرگان، میراث جهانی گنبدقابوس، بافت تاریخی گرگان، جزیره آشوراده، جنگل هیرکانی، آبشارها و .... است و جای جای این استان منابع طبیعی و گردشگری دارد، تصریح کرد: یکی از مشکلات جدی استان در توسعه صنعت گردشگری مواجه متناقض توسعه گردشگری با اراضی کشاورزی مستعد است و باید شرایط اخذ مجوزات با شرایط استان بومی‌سازی شود.

او خاطرنشان کرد: باید قبل از هرگونه تصمیم‌گیری و اقدام، بین مدیران و دستگاه‌های نظارتی تعامل انجام شود و برای موانع قانونی گفت‌وگو و حل مسئله انجام و راهکار آن پیدا شود.

 معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان ضمن قدردانی از زحمات محمدجوادساوری در زمان تصدی اداره‌کل میراث‌‎فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان گفت: ما انتظار داریم با توجه به تجربه گران‌بهای مدیریت در استان‌های بزرگ کشور توسط آقای فعالی، حضور ایشان گره‌گشا موانع و توسعه گردشگری استان باشد.

وفاق و همکاری بین مدیران ارشد استان عامل اصلی در توسعه گردشگری است/ شعار ما خلق منابع و ظرفیت‌هایی است که باید در حوزه گردشگری به وجود آوریم

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان نیز در ادامه بیان کرد: در بازار گردشگری بین استان‌های مختلف رقابت است، باید بین شهرهای استان هم این ظرفیت ایجاد شود و از آن نهایت استفاده را ببریم اگر در این زمینه کوتاهی کنیم سهم ما را استانی دیگر می‌برد.

فریدون فعالی گفت: صنعت گردشگری به عنوان یک صنعت پاک و قلب تولید ثروت، بسیار ارزشمند است و خیلی از استان‌های کشور درحال حاضر گردشگری را به‌عنوان محور توسعه خود قرار داده‌اند و برای استفاده از این ظرفیت‌ها باید طرحی نو اجرا کرد و به آن جامعه عمل پوشاند.

او با اشاره به این‌که آنچه در بحث توسعه گردشگری استان گلستان مورد انتظار است وفاق و همکاری بین مدیران ارشد استانی است، افزود: تقاضا داریم مثل ادوار گذشته جلسات کارگروه تخصصی گردشگری با ریاست استاندار محترم و مدیران ارشد استانی برگزار شود.

فعالی در ادامه بیان کرد: شعار ما خلق منابع و ظرفیت‌هایی است که باید در حوزه گردشگری به وجود آوریم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان تصریح کرد: وقتی خلق منابع داشتیم و زیرساخت‌های گردشگری ایجاد شد نیاز به بازار سامان‌یافته و در کنار آن تنوع محصولاتی و خدماتی است که ارائه می‌دهیم تا بتوانیم به صورت استاندارهای گردشگری رقابت کنیم.

فعالی در پایان ضمن تشکر از اعتماد وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و علی اصغر طهماسبی استاندار گلستان گفت: با افتخار و با برنامه به استان گلستان آمده‌ام و تلاش دارم تجربه استان‌های هدف گردشگری را در دستور کار خود قرار دهم و ان‌شاءالله با کمک و یاری مسئولان و بخش خصوصی استان بتوانیم به دستاوردهای بسیار خوبی در توسعه صنعت گردشگری استان گلستان برسیم.

دیوار بزرگ گرگان، شهر تاریخی استرآباد گرگان، میراث جهانی گنبد قابوس و جزیره آشوراده چهار برنامه اصلی توسعه گردشگری استان گلستان

مدیرکل پیشین میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان نیز در این جلسه گفت: در ابتدای خدمت در دیدار با حضرت آیت‌الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهر گرگان خواستار رهنمود او در اجرای برنامه‌های گردشگری استان شدم و او بر پیگیری طرح گردشگری جزیره آشوره، شهر تاریخی استرآباد گرگان، میراث جهانی گنبدقابوس و دیوار بزرگ گرگان تاکید کردند که چهار برنامه اصلی توسعه گردشگری استان در دستورکار خود قرار دادم.

محمدجوادساوری بیان کرد: در سفر اول شهید رئیسی به استان گلستان ۱۲ میلیارد تومان اعتبار ویژه میراث جهانی گنبدقابوس مصوب شد و با پیگیری ۸ میلیارد تومان آن جذب شد، به منظور بهبود گردشگری در شهر تاریخی استرآباد گرگان طی یک کار تیمی با سازمان برنامه بودجه استان، صندوق کارآفرین امید به‌عنوان بانک عامل و میراث‌فرهنگی استان برای نخستین بار در کشور صرفا برای بافت تاریخی گرگان ۲۳۰ میلیارد تومان منابع تسهیلاتی ارزان قیمت مصوب شد.

او ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ با حضور شهید رئیسی در استان و جزیره آشوراده دستور اجرای طرح گردشگری جزیره توسط او صادر و با پیگیری‌های صورت گرفته تا سال ۱۴۰۲ توانستیم مجوزهای کارگروه ملی را اخذ کنیم. متاسفانه در خصوص دیوار بزرگ گرگان علی رغم اهمیت آن و پیگیری‌های انجام شده تا این لحظه نتوانستیم به علت کمبود منابع به مقصود برسیم.

انتهای پیام/

کد خبر 1403102701569
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha