نخستین جلسه کارگروه گردشگری ساحلی و دریایی استان گیلان برگزار شد/ پروژه‌های گردشگری باید پیوست سرمایه‌گذاری داشته باشند

معاون امور اقتصادی و سرمایه‌گذاری استانداری گیلان در جلسه کارگروه گردشگری ساحلی و دریایی استان گفت: پروژه‌های گردشگری باید پیوست سرمایه‌گذاری داشته باشند تا بتوانیم از حضور سرمایه‌گذاران در استان بهره‌مند شویم.

‌به‌گزارش میراث‌آریا، نخستین جلسه کار گروه گردشگری ساحلی و دریایی استان گیلان با حضور معاون اقتصادی و امور سرمایه‌داری استانداری گیلان، مدیرکل و معاونان میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان در روز شنبه ۲۹ دی ماه ۱۴۰۳ در محل استانداری گیلان برگزار شد.

 الهیار مصباحی در نخستین جلسه شورای گردشگری افزود: گیلان نخستین استانی است که در کمترین بازه زمانی بعد از دستور رئیس جمهوری اقدام به برگزاری شورای گردشگری دریا محور کرده است.

معاون اقتصادی و امور سرمایه‌داری استانداری گیلان بر ضرورت تشکیل کمیته‌های فرعی به منظور بهره‌مندی از حضور مشاوران و بررسی جانمایی مراکز گردشگری دریایی در شهرهای ساحلی تأکید و تصریح کرد: باید از تمام توان خود برای احیای ظرفیت‌های شهرستان‌های ساحلی گیلان برای توسعه گردشگری دریا محور استفاده کنیم.

او بیان کرد: پروژه‌های گردشگری باید پیوست سرمایه‌گذاری داشته باشند تا بتوانیم از حضور سرمایه‌گذاران بهره‌مند شویم.

مصباحی با اشاره به اینکه طرح‌های گردشگری دریا محور در شهرهای ساحلی انزلی، چمخاله و کیاشهر در کمیته فرعی حوزه گردشگری مورد بررسی قرار گیرد، گفت: نخستین مسئله در گردشگری دریایی امنیت است و سپس بازاریابی و فناوری که همه این مقوله‌ها باید در طرح مذکور تأمین شود.

معاون اقتصادی و امور سرمایه‌داری استانداری گیلان با بیان اینکه ما در بخش واردات کشتی همیشه دچار مشکل هستیم، گفت: ۵۰ درصد ظرفیت سرمایه‌گذاری در دنیا از طریق دریا صورت می‌شود در حالی که این ظرفیت در ایران ۵ درصد می‌باشد که ۲ درصد از آن گیلان است.

او با بیان با در نظر گرفتن ملاحظات و پیوست‌های فرهنگی و مذهبی می‌توان توسعه گردشگری را در کشور افزایش داد، تاکید کرد: عدم وجود آژانس‌های مسافرتی جامع در گیلان را حلقه مفقوده توسعه گردشگری در این استان است.

مصباحی با اشاره به اینکه طرح توسعه گردشگری دریایی در استان گیلان باید پیوست امنیتی هم داشته باشد، افزود: باید پروژه محور جلو برویم تا زودتر به نتیجه برسیم.

معاون اقتصادی و امور سرمایه‌داری استانداری گیلان با اشاره به اینکه امروز دنیا به سمت هوشمندسازی رفته است، تصریح کرد: برگزاری نمایشگاه‌ها را باید به بخش خصوصی واگذار شوند.

او با اشاره به اینکه گیلان دومین استان گردشگرپذیر است از مجموعه تلویزیونی «سوجان» به عنوان برنامه هنری که سبب معرفی بهتر استان گیلان می‌شود، یاد کرد و گفت: برای معرفی بیشتر ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های استان گیلان نیازمند تأسیس شهرک سینمایی هستیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان ادامه داد: ۴۰ بنای تاریخی بلاتکلیف در ۱۰ شهرستان ساحلی استان وجود دارد که باید با کمک دستگاه‌ها و ارگان‌های دولتی ذیربط تعیین تکلیف شوند.

ولی جهانی همچنین با اشاره به برگزاری هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری در بهمن ماه امسال در تهران گفت: پیشنهاد ما برای حضور در این نمایشگاه تاکید بر اقتصاد دریا محور و گردشگری خوراک دریایی است که در این خصوص بسته‌های سرمایه‌گذاری آماده شده است.

انتهای پیام/

کد خبر 1403102901682
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha