شوشتر در تبار، تاریخ و شناسنامه ایرانیان ثبت شده است/ عدالت و هویت؛ گفتمان اصلی دولت چهاردهم

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: شوشتر به مثابه مغناطیسی است که همه آدم ها را به سمت خود جذب می کند و از این منظر، من این جغرافیا را فقط با چند اثر تاریخی و میراثی معرفی نمی‌کنم بلکه اعتقاد دارم شوشتر هویت ایرانیان است.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، سیدرضا صالحی‌امیری عصر امروز چهارشنبه ۳ بهمن در جلسه شورای اداری شهرستان شوشتر که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، در سخنانی با اشاره به ظرفیت‌های مهم شوشتر بیان کرد: اعتقاد دارم که شوشتر در تبار، تاریخ و شناسنامه ایرانیان ثبت شده است. با این حال فراتر از ارزش‌های کالبدی، شوشتر دارای روح و معنا و بخشی از فرهنگ و تمدن این سرزمین است، البته آنچنان که شایسته این شهر است، مردم عزیز و نسل جوان ما با ظرفیت‌های مهم این شهر تاریخی آشنا نشدند.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: ما ماموریت مهمتر دیگری داریم و آن هویت ماست. هویت مقوم یک ملت است، عناصر هویتی منحصر به فردی در این جغرافیا وجود دارد، تنوع قومی، وفاق و همدلی در متن این استان و شهرستان های آن مانند چشمه‌ای جوشان بوده و شوشتر نیز به‌عنوان یک کانون هویت‌ساز بوده و باید به ایرانیان معرفی شود.

این مقام مسئول اضافه کرد: باید فرزندان ما در این شهرستان به خودشان ببالند که در چنین شهری زیست می‌کنند و این رسالت دستگاه‌های فرهنگی و اطلاع‌رسانی است که به دانش‌آموزان، نوجوانان و جوانان ما ظرفیت‌های این شهر را معرفی کنند. اگر امروز میل به مهاجرت در برخی از جوانان وجود دارد،  برای این است که نتوانسته‌ایم عناصر هویتی و ظرفیت‌های ارزشمند تاریخی و فرهنگی را به این نسل معرفی کنیم.

او سپس به ظرفیت‌های شهر شوشتر اشاره کرد و ادامه داد: همه آنچه که دنیا دارد، شوشتر یکجا دارد و ما هیچ رسالت و ماموریتی نداریم جز این که هویت، عناصر هویتی و چهره واقعی و زیبای ایران را به دنیا نشان دهیم.

صالحی‌امیری در ادامه صحبت‌های خود گفت: در این شهر خوشبختانه یک همدلی و یک هماهنگی بسیار خوبی بین مسولین وجود دارد. 

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یادآور شد: من به شوشتر فراتر از جایگاه شغلی خودم باور دارم. اعتقاد من این است که تعدادی از شهرستان‌های ما باید مانند نور بین شهرستان‌های دیگر بدرخشند و شوشتر مانند خورشیدی است که می‌درخشد.

او در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: درباره مسائل مرتبط با حوزه میراث‌فرهنگی در شهرستان شوشتر باید به گونه‌ای عمل شود که هم حقوق مردم و هم حق حاکمیت حفظ شود از این رو گروهی از کارشناسان میراث‌فرهنگی به شوشتر سفر خواهند کرد و در جلسه با فرماندار، نماینده مجلس، امام‌جمعه و سایر مسئولان این شهرستان، به یک نتیجه کامل و دقیق درباره مسائل شهرستان شوشتر خواهند رسید. شوشتر با تمام شهرهای ایران متفاوت است و باید به صورت دقیق مسائل آن بررسی شود.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در پایان صحبت‌های خود خاطرنشان کرد: آنچه که ما بیش از هر چیز دیگری به آن نیاز داریم مفهومی به نام عدالت است. این گفتمان دولت چهاردهم است و در این راستا گام بر میداریم.

انتهای پیام/

کد خبر 1403110300184
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha