کرمان، دیار ظرفیت‌های بی‌نظیر گردشگری، میراث‌فرهنگی است/ صنایع‌دستی، هویت فرهنگی ما را زنده نگه می‌دارد

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: شهرستان کرمان به‌تنهایی به اندازه چندین استان ظرفیت در حوزه گردشگری، میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی دارد، از محور گردشگری کرمان، شامل هفت‌باغ ماهان و آبشار جوپار گرفته تا بافت کهن کرمان و مجموعه‌های بی‌بدیل دیگر که حرف‌های بسیاری برای گفتن دارد.

شهباز حسن‌پور در گفت‌وگو با میراث آریا بیان کرد: آثار تاریخی و طبیعی ارزشمند شهرستان کرمان به ما یادآور می‌شوند که باید بیشتر برای حفظ و توسعه آن‌ها تلاش کنیم.

 نماینده مردم کرمان در مجلس با تأکید بر اهمیت توزیع عادلانه ثروت، تصریح کرد: میراث‌فرهنگی و گردشگری یعنی توزیع عادلانه ثروت بین همه آحاد مردم، این حوزه می‌تواند با جذب گردشگران داخلی و خارجی، اقتصاد منطقه را رونق دهد و لبخند شادی را بر لبان مردم بنشاند.

 او از استاندار کرمان برای حمایت از این حوزه‌ها قدردانی و اظهار کرد: کرمان با توجه به ظرفیت‌های بی‌نظیر خود، نیازمند مدیریتی توانمند و مستقل است تا بتواند مأموریت‌های ملی و بین‌المللی خود را در حوزه گردشگری و میراث‌فرهنگی به بهترین نحو انجام دهد.

شهباز حسن‌پور در ادامه با بیان لزوم حمایت از میراث‌فرهنگی و گردشگری، پیشنهاد داد که ویترین‌های صنایع‌دستی کرمان در مکان‌های مختلف از جمله اتاق بازرگانی، راه‌آهن، ساختمان استانداری و سایر نقاط استراتژیک شهر ایجاد شود، افزود: کرمان با داشتن صنایع‌دستی اصیل و منحصربه‌فرد، همچون قالی کرمان، پته‌دوزی، مسگری و هنرهای سنتی دیگر، نیازمند زمینه مناسب برای نمایش این آثار است و ایجاد ویترین‌های صنایع‌دستی در مکان‌های پرتردد و مهم، همچون اتاق بازرگانی، ایستگاه‌های راه‌آهن، ساختمان استانداری و سایر ادارات و مراکز گردشگری، می‌تواند زمینه مناسب برای معرفی این هنرها به گردشگران داخلی و خارجی باشد.

نماینده مردم کرمان در مجلس خاطرنشان کرد: این ویترین‌ها نه‌تنها فرصتی برای نمایش هویت فرهنگی و تاریخی کرمان خواهند بود، بلکه می‌توانند به بازاریابی و فروش محصولات صنایع‌دستی کمک کنند و این امر به رشد اقتصادی هنرمندان محلی و حمایت از مشاغل مرتبط با صنایع‌دستی منجر خواهد شد.

او با اشاره به اینکه صنایع‌دستی بخشی از میراث فرهنگی زنده کرمان است، گفت: صنایع‌دستی، هویت فرهنگی ما را زنده نگه می‌دارد و می‌تواند پلی میان نسل‌های گذشته و آینده باشد، بنابراین، فراهم کردن امکاناتی برای دیده‌شدن این هنرها، یک ضرورت است و صرفاً یک انتخاب نیست. نماینده کرمان در پایان از مسئولان میراث‌فرهنگی و مدیران استان خواست تا هر چه زودتر برنامه‌ای جامع برای ایجاد این ویترین‌ها تدوین کنند و در عین حال، هنرمندان محلی را برای تولید محصولات باکیفیت و بازارپسند حمایت کنند.

انتهای پیام/

کد خبر 1403110400234
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha