گلستان با ظرفیت‌های بی‌نظیر گردشگری شایسته تحول اقتصادی است/ گردشگری راه نجات استان

نماینده مردم آزادشهر و رامیان در مجلس شورای اسلامی، در دیدار با مدیرکل جدید میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان با تأکید بر ضرورت بهره‌برداری از ظرفیت‌های استان، گفت: گلستان با تنوع فرهنگی، اقلیم‌های متنوع و آثار تاریخی بی‌نظیر، توانایی تبدیل‌شدن به قطب گردشگری و کشاورزی کشور را دارد.

به‌گزارش میراث‌آریا، جمشید قائم‌مقام بعدازظهر روز پنجشنبه  بهمن‌ماه ۱۴۰۳ در دیدار با فریدون فعالی، مدیرکل جدید میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان، ضمن تبریک انتصاب او گفت: آقای فعالی از مدیران باتجربه استان هستند که امروز با کوله‌باری از دانش و تجربه به استان بازگشته‌اند. امیدواریم این انتصاب نویدبخش اتفاقات بزرگ و تحولات مثبت برای استان گلستان باشد.

نماینده مردم آزادشهر و رامیان در مجلس شورای اسلامی در ادامه با تأکید بر اهمیت برگزاری جلسات تخصصی در حوزه‌های مختلف گفت: پیشنهاد می‌کنم این جلسات به‌صورت تخصصی‌تر در هر حوزه انتخابیه برگزار شود. گلستان استانی است منحصربه‌فرد در بخش پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های گردشگری است؛ امیدواریم این ظرفیت‌های بالقوه به‌زودی به بالفعل تبدیل شوند.

او با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری استان بیان کرد: در دنیا، گردشگری یکی از سودآورترین حوزه‌های اقتصادی است. گلستان با تنوع فرهنگی و اقوام مختلف، اقلیم‌های گوناگون و آثار طبیعی و تاریخی، هیچ کمبودی در این زمینه ندارد.

قائم‌مقام افزود: ما در گلستان برج آجری گنبد قابوس، دیوار تاریخی گرگان، جزیره آشوراده و دیگر مواهب الهی را داریم که می‌توانند به قطب‌های گردشگری تبدیل شوند. بااین‌حال، متأسفانه تاکنون به این ظرفیت‌ها توجه کافی نشده است و نیازمند یک نگاه جامع و استانی در این زمینه هستیم.

او خاطرنشان کرد: استان گلستان افتخار می‌کند که مواریث بزرگی مانند مختومقلی فراغی و آثار طبیعی و تاریخی دارد. اما آنچه تاکنون انجام‌شده، ما را به سرمنزل مقصود نرسانده است. در حوزه‌هایی مانند کشاورزی و صنعت نیز موفقیت چندانی نداشته‌ایم. همان‌طور که رئیس‌جمهور محترم تأکید کردند، راه نجات استان گردشگری است و ما باید در این حوزه زنجیره ارزش را کامل کنیم.

این نماینده مردم گلستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت‌های روستایی استان گفت: بیش از ۷۰ درصد جمعیت استان روستایی هستند و ما بیش از هزار روستا داریم که هرکدام قابلیت ویژه‌ای برای توسعه دارند. جشنواره‌های محلی مانند جشنواره توت‌فرنگی شفیع‌آباد نشان می‌دهد که این ظرفیت‌ها حتی می‌توانند در سطح جهانی مطرح شوند. بااین‌حال، تعداد گردشگرانی که به استان می‌آیند، هنوز تأثیر اقتصادی قابل‌توجهی ندارند.

او در پایان تأکید کرد: ضروری است که جلسات تخصصی حتی در روستاهای جامعه هدف برگزار شود. تلفیق اطلاعات تخصصی و خرد جمعی می‌تواند تحول بزرگی در اقتصاد استان ایجاد کند. امیدواریم با تلاش و همکاری همه دستگاه‌ها، استان گلستان به جایگاه شایسته خود دست یابد.

انتهای پیام/

کد خبر 1403110600327
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha