قشم کانون ارتباطات میان فرهنگی تمدن ایران- اسلامی در جنوب کشور است

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم گفت: در تصویرسازی برند قشم باید گذشته و تاریخ هزاران ساله و غنی جزیره را بازیابی و مورد توجه قرار داد و یکی از این تصویرها جایگاه قشم به عنوان کانون ارتباطات میان فرهنگی تمدن ایران - اسلامی در جنوب کشور است.

به گزارش میراث آریا، عادل پیغامی در نخستین و بزرگترین گردهمایی دریانوردان و لنج سازان با عنوان گماش در جزیره جهانی قشم بیان کرد: ارائه تصویر قشم به عنوان کانون اقتصاد دریاپایه یکی دیگر از مواردی است که در برندسازی جزیره باید مورد توجه قرار بگیرد چراکه تمامی شاخه‌های اقتصاد دریاپایه در جزیره فعال است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم افزود: لنج‌سازی نیز یکی از شاخه‌های مهم اقتصاد دریاپایه است که دانش و فناوری ساخت آن بیش از هزاران سال در جزیره قدمت دارد و حتی از هند نیز برای ساخت لنج به لنج‌سازان قشمی مراجعه می‌کردند و لنج سازان جزیره همچون مرواریدی هستند که بایدشان و منزلت آن‌ها حفظ و در سطح ملی و بین‌المللی ارائه شود.

او تأکید کرد: قلمرو ایران فرهنگی در جنوب کشور تاکنون مورد غفلت قرار گرفته، این قلمرو تا مرزهای یمن ادامه داشته و با توجه به جایگاه مؤثر قشم در منطقه خلیج فارس، ارائه تصویر جزیره قشم به عنوان دروازه تمدن ایران فرهنگی یکی دیگر از مواردی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

پیغامی تصریح کرد: باید تاریخ و هویت جزیره قشم را بازیابی کنیم و از این فرهنگ و دانش چندهزارساله برای ترسیم مسیر آینده استفاده کنیم، خبگان و دریانوردان جزیره و دانش و فناوری دیرینه آن‌ها نیز از جمله مواردی است که باید به منظور پاسداشت ثبت و ضبط شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1403110600330
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha