به گزارش میراث آریا، محمدرضا صادقی روز یکشنبه ۷ بهمنماه ۱۴۰۳ در نهمین جلسه کمیته گردشگری استان سمنان گفت: سلسله جلسات کمیته گردشگری استان سمنان، راهگشای بسیاری از چالشها حوزه گردشگری و صنایعدستی این استان سمنان است و باید به برگزاری این جلسات توجه ای ویژه شود و در صورت نیاز بازدیدهای میدانی برای تصمیمگیری و رفع مشکلات برخی از پروژهها انجام شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان بابیان اینکه در یک بازه زمانی کوتاه، برای حل چالشهای حوزه گردشگری و صنایعدستی شهرستانهای مهدیشهر، سمنان، گرمسار و آرادان در کمیته گردشگری استان سمنان تصمیمگیری شده است، افزود: با احصا چالشهای دیگر شهرستانها و ارائه آن توسط اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان، روند برگزاری جلسات کمیته گردشگری استان سمنان ادامهدار خواهد بود.
او تأکید بر اینکه اقتصاد گردشگری از اقتصادهای پیشران استان است و ما متعقدیم که با طرح و ایده، این اقتصاد شکوفا خواهد شد، تصریح کرد: انرژی پاک خورشیدی میتواند ظرفیتی ویژه در کنار صنعت پاک گردشگری باشد تا مشکلات نا ترازیهای انرژی را در این حوزه بهویژه در بخش بوم گردیها کمرنگ کند.
صادقی با اشاره به اینکه بومگردیها عامل رونق اقتصادی و اشتغالزایی در روستاها هستند و زیبایی بصری را بیشازپیش به روستاها هدیه میدهند، اظهار کرد: در شهرستان آرادان بهویژه روستای پاده، ایجاد خانههای بوم گردی مدنظر فرماندار شهرستان آرادان و اداره میراثفرهنگی آرادان قرار گیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان ادامه داد: معادن نمک و کاروانسرای ثبت جهانی قصر بهرام گرمسار 2 ظرفیت ویژه شهرستان گرمسار هستند که برای جذب گردشگری باید بهصورت تخصصی بررسی شوند.
او ضمن بیان اینکه ایجاد بازارچههای دائمی صنایعدستی موجب تحولی در فروش و رونق اقتصاد هنرمندان میشود، گفت: با عنایت به پیک سفرهای نوروزی و فصل تابستان در محور گرمسار برای ایجاد یک بازارچه دائمی صنایعدستی در شهرستان گرمسار برنامهریزی شود.
انتهای پیام/
نظر شما