به گزارش میراث آریا، علی دارابی، قائممقام وزیر و معاون میراثفرهنگی کشور در «نخستین نشست صمیمانه رؤسای حراست ادارات کل استانی و ستادی با تبیین راهبردهای حراست» گفت: انتظار میرود با پیگیری و ارزیاب مستمر حوزه حراست در سراسر کشور، روزبهروز شاهد همافزایی درون سازمانی حراست باشیم.
او با طرح این پرسش که «نگاهمان به جایگاه حراست چیست» گفت: میزان الحراره و نبض یک دستگاه است. حراست در لغت به معنای «پاسداری و مراقبت کردن» است، بر این اساس نقش آن در ایجاد امنیت و مراقبت از جان و مال یک مجموعه سازمانی بس مهم و حیاتی است.
دارابی اظهار کرد: ۲ نقش بزرگ ایجاد امنیت و مراقبت از جان و مال مجموعه سازمان برای هر حراستی در یک سازمان متصور هستیم.
«سالمسازی محیط، حفظ آرامش و سلامت مجموعه، پیشگیری از نفوذ و جلوگیری از تخلفات و فساد» از دیگر کارکردهای مجموعه حراست بود که دارابی به آنها اشاره کرد.
قائممقام وزیر و معاون میراثفرهنگی کشور به نقش مهم نیروی انسانی در سازمانها گفت: این حراست ها هستند که در صف اول وظیفه صیانت از نیروی انسانی دارند و نقش بسزایی در تحقق شایسته سالاری و احقاق حقوق کارکنان و در نتیجه، افزایش بهرهوری دارند.
حراست یاریگری کند نه مچگیری!
دارابی به نقش مهم حراست در حفظ پرستیژ و موقعیت سازمانی وزارتخانه اشاره کرد و افزود: رفتار عملی حراست معرف شخصیت سازمانی همه محسوب میشود و باید «اخلاق عملی» سرلوحه همه قرار گیرد. تواضع، مهربانی، احترام و همکاری از مؤلفههای اخلاق عملی است.
قائممقام وزیر و معاون میراثفرهنگی کشور بر نقش یاریگری و نه مچگیری حراست اشاره کرد و افزود: مدیران حراست نباید صرفاً توصیف کننده و ارائه کننده وضعیت سازمان باشند، بلکه در نقش اصلاحگری و درمان کنندگی با ارائه راهکارها و برنامهها بکوشند.
او با بیان اینکه آموزش زیربنای اصلی توسعه هر سازمان است، ادامه داد: برای آموزش کارکنان برنامهریزی و پژوهش سرلوحه کارهای مدیران حراست قرار گیرد.
دارابی گفت: امروزه «قدرت نرم» را باید جایگزین «قدرت سخت» کرد. تکنولوژیهای جدید این امکان را به حراست میدهد که آگاه، توانا، کارآمد و مؤثر باشد. از همه مهمتر «اطمینان بخش» مجموعه باشد.
قائممقام وزیر و معاون میراثفرهنگی کشور در خاتمه سخنان خود خطاب به رؤسای حراست ادارات کل استانی و ستادی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اظهار کرد: شما مأموریت و وظیفه خطیر و حیاتی در مجموعه وزارتخانه دارید. برای مدیریت بحران و چالشها برنامه داشته باشید.
انتهای پیام/
نظر شما