ظرفیت‌های میراث‌فرهنگی و گردشگری نجف‌آباد مغفول مانده است

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان در جمع مدیران شهرستان نجف‌آباد بر غفلت‌های گذشتگان در امر احیای گردشگری و میراث‌فرهنگی این شهرستان تأکید کرد.

به‌گزارش میراث‌آریا، امروز ۸ بهمن‌ماه، امیر کرم‌زاده مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان در ادامه سفر به شهرستان نجف‌آباد و در نشست شورای اداری این شهرستان گفت: شهرستان نجف‌آباد یکی از پرجمعیت‌ترین شهرستان‌های استان است که می‌تواند مکمل مناسبی برای گردشگری اصفهان باشد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان ادامه داد: متأسفانه ظرفیت‌های میراث‌فرهنگی، هنری و گردشگری شهرستان چهارصدساله نجف‌آباد تاکنون مغفول مانده است، لذا در وهله اول معتقدم مسئولان شهرستان اعم از فرماندار محترم، بخشداران، شهرداران و دهیاران باید تلاش کنند تا اعتبارات مرمتی شهرستان افزایش یابد، با این وصف درصورتی‌که اعتبارات شهرستانی افزایش یابد، این اداره‌کل ۳ برابر آن را به شهرستان تخصیص خواهد داد.

او افزود: این شهرستان باوجود ۸۰۰ اثر تاریخی، از فرصت‌های مناسبی برای توسعه گردشگری فرهنگی برخوردار است، لذا با توجه به امتداد خشک‌سالی، آلودگی هوا و کمبود انرژی ناگزیر به حرکت به سمت گردشگری هستیم.

کرم‌زاده تصریح کرد: با توجه به وجود یک‌سوم صنایع‌دستی استان در این شهرستان، باید از آن‌ها برای احیای گردشگری در این منطقه کمک گرفت، به‌نحوی‌که می‌توان با تعریف رویدادهای فرهنگی و گردشگری، درآمد آن را به‌منظور معرفی شهرستان و ایجاد فرصت‌های جدید اقتصادی و فرهنگی هزینه کرد، همچنین با هماهنگی مسئولان شهرستان می‌توان با بهره‌گیری از برنامه هفتم توسعه کشور، بسیاری از مالیات‌های صنایع را به سمت مرمت آثار تاریخی سوق داد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان گفت: با همکاری مسئولان محلی و بنیاد مسکن می‌توانیم به احیای روستاهای هدف گردشگری نجف‌آباد حرکت کنیم.

گردشگری فرصتی برای معرفی بهینه تاریخ ۴۰۰ ساله نجف‌آباد است

حمیدرضا محمدی فشارکی، فرماندار نجف‌آباد نیز در این نشست گفت: بی‌تردید شهرستان نجف‌آباد به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین شهرستان‌های استان از فرصت‌های مناسبی در سه حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برخوردار است، اما متأسفانه در بسیاری از موارد تاکنون به این امور پرداخته نشده است.

فرماندار نجف‌آباد ادامه داد: معتقدیم میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی به ما هویت می‌بخشد و این در حالی است که گردشگری را سرمایه‌ای ارزشمند می‌دانیم که فرصتی مناسب برای معرفی بهینه تاریخی ۴۰۰ساله نجف‌آباد به شمار می‌رود، لذا احیا بافت تاریخی، نمایشگاه‌های صنایع‌دستی و ایجاد محورهای گردشگری در نجف‌آباد، شهرهای پیرامون و حتی روستاها، فرصتی برای توسعه پایدار شهرستان است.

انتهای پیام/

کد خبر 1403110800440
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha