به گزارش میراث آریا، معاون استاندار و فرماندار شهرستان تربت حیدریه امروز شنبه ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۳ در مراسم اختتامیه جشنواره گردشگری خوراک بیان کرد: یکی از ظرفیتهای ویژه شهرستان تربت حیدریه تنوع غذاهای سنتی و محلی است که در این جشنواره بیشتر رویکرد معرفی غذاهای بومی روستاهای سطح شهرستان است.
مجتبی شجاعی ادامه داد: با برگزاری این نمایشگاهها و جشنوارهها علاوه بر احیای غذاهای سنتی، موجب رونق گردشگری روستایی و ایجاد اشتغال در سطح جوامع محلی را شاهد خواهیم بود.
معاون استاندار و فرماندار شهرستان تربت حیدریه افزود: یکی دیگر از اهداف برگزاری جشنواره خوراک ایجاد زمینهای مناسب برای گسترش فرهنگ و آیین و رسوم سنتی شهرستان است.
او یادآور شد: امیدواریم بتوانیم گام مؤثری برای معرفی وشناساندن مزایای خوراکهای سنتی در بین عموم مردم و همچنین برند شدن غذاهای سنتی در سطح شهرستان برداریم.
معاون استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: گردشکری خوراک میتواند به تنوع بخشیدن سبد گردشگری کمک کند.
همچنین علی محمدی رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان تربت حیدریه در این مراسم نیز گفت: این مراسم به مدت دو روز از تاریخ دهم بهمن ماه در محل مجموعه تاریخی و گردشگری رباط لاری و باحضور بیش از پنجاه غرفه درحال برگزار شد.
او افزود: در این جشنواره سایر توانمندیهای روستایی از جمله صنایع دستی، موسیقی سنتی و سوغاتهای و آیین و رسوم محلی به نمایش گذاشته شد.
محمدی ادامه داد: عدم توجه به موضوع گردشگری خوراک موجب شده بسیاری از غذاهای محلی فراموش شود که خوشبختانه با برگزاری جشنواره خوراک غذاهای فراموش شده درحال احیا شدن است.
انتهای پیام/
نظر شما