بهگزارش میراثآریا، هادی شاهوردی بیان کرد: جاذبههای گردشگری، دلیل سفر به مقاصد خاص به شمار میآیند و هر کدام از جاذبهها ویژگی خاص خود را دارند و از ابعاد مختلف فرهنگی، طبیعی و شاخههای متنوع تشکیل میشوند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان جنوبی افزود: جاذبهها در سیستم عرضه گردشگری همواره عنصری کلیدی محسوب شده و نظام برنامهریزی در سطوح مدیریتی و کارشناسی، وابستگی فراوانی به وجود جاذبهها و ظرفیت جذب گردشگر در یک مقصد دارد.
او ادامه داد: با سطحبندی جاذبههای گردشگری میتوان در هر سطح، با توجه به نوع جاذبهها، میزان سرمایهگذاری هر بخش را مشخص کرد و اقتصاد گردشگری استان را به جریان انداخت.
شاهوردی گفت: بعد از تشکیل پایگاه ملی اطلاعات جاذبههای گردشگری ایران از طریق درگاه سامانه جانا در دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کشور، کار پایش و ورود اطلاعات آغاز شده است و تا نیمه اسفندماه سال جاری حداقل ۳۰ جاذبه شاخص استان در سامانه مذکور ثبت خواهد شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان جنوبی افزود: از اهداف راهاندازی پایگاه میتوان به جمعآوری حجم بالایی از اطلاعات جاذبههای گردشگری، دستیابی به پایگاه تصاویر جاذبههای گردشگری، امکان به اشتراک گذاشتن دادهها و اطلاعرسانی مناسب، تعیین انواع محصولات گردشگری، امکان تهیه گزارشات تحلیلی ملی و استانی و قابلیت تهیه نقشههای موضوعی گردشگری و… اشاره کرد.
انتهای پیام/
نظر شما