بهگزارش خبرنگار میراثآریا، سردار قاسم قاسمی در مراسم گرامیداشت روز جانباز و دیدار صمیمانه سیدرضا صالحی امیری وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با جانبازان و فرزندان جانبازان شاغل در این وزارتخانه که امروز دوشنبه ۱۵ بهمن برگزار شد، با بیان این مطلب بیان کرد: همه ما مدیون جانبازان هستیم چرا که جانبازان شهدای جامانده از دوران دفاع مقدس و شهیدان زنده هستند و عمر و جوانی خود را در دفاع از میهن اسلامی سپری کردهاند.
مشاور وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در امور ایثارگران افزود: دوران دفاع مقدس دوران سختی بود. یادم میآید در نخستین روزهای جنگ که وارد خرمشهر شدم و آنجا دیدیم که پنج لشکر با تجهیزات کامل برای تصرف خرمشهر آمده بود و در طول ۸ سال دوران دفاع مقدس، ۳۹ کشور به صدام و رژیم بعث کمک میکردند.
سردار قاسمی تصریح کرد: من خودم را خادم جامعه ایثارگران، جانبازان، شهدا و ایثارگران میدانم و از روز اول حضور آقای صالحیامیری در این وزارتخانه، ایشان به صورت جدی دستور پیگیری مسائل مرتبط با جانبازان و ایثارگران را دادند.
مشاور وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در امور ایثارگران خاطرنشان کرد: ۱۸۰۰ جانباز در سطح وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مشغول به خدمت هستند و بر اساس وظیفهای که داریم به صورت جدی مسائل مرتبط با این عزیزان را پیگیری خواهیم کرد.
در این نشست همچنین سه نفر از حاضران در جلسه به نمایندگی از جمع، به بیان مطالب، نظر و پیشنهادهای خود پرداختند و در پایان این مراسم از جانبازان و فرزندان جانبازان شاغل در وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/
نظر شما