به گزارش میراثآریا، نخستین جشنواره معرفی غذاهای محلی و سنتی ورزقان با مشارکت و هماهنگی مدیریت جهاد کشاورزی، شبکه بهداشت و درمان، و اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ورزقان امروز سهشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ برگزار شد.
در این رویداد، ۵۰ شرکتکننده با طبخ ۵۰ نوع غذا و نان محلی منطقه قرهداغ از جمله خشیل، رشتهپلو، یاغلیجا آشی، بزیرگن شورباسی، ال چورگی، فطیر و دیگر خوراکهای محلی حضور داشتند.
غذاها توسط داوران جشنواره مورد ارزیابی قرار گرفتند و به پاس زحمات شرکتکنندگان، جوایزی به رسم یادبود به آنان اهدا گردید.
این جشنواره به عنوان یکی از رویدادهای فرهنگی شهرستان، با هدف معرفی و ترویج غذاهای سنتی منطقه و حفظ میراثفرهنگی برگزار شد.
انتهای پیام/
نظر شما