به گزارش میراث آریا، بهمن اخلاقی روز سه شنبه ۱۶ بهمنماه ۱۴۰۳ در نشست خبری این اداره کل به مناسبت دهه فجر گفت: بر اساس اعلام معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان، قریب به ۲۰ درصد از پروژههای اقتصادی استان در دهه فجر مربوط به اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی است.
سرپرست اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان افزود: در این ایام ۲۵ پروژه با اعتباری بالغبر ۴۷۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، شامل هتل، اقامتگاه بوم گردی، اقامتگاههای سنتی، دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری،گردشگری کشاورزی و کارگاههای صنایعدستی در شهرستانهای سمنان، شاهرود، گرمسار، دامغان، آرادان، مهدیشهر و سرخه در دست افتتاح است.
او در ادامه بیان کرد: زیرساختهای گردشگری در استان سمنان در طی سالیان اخیر با رشد مثبتی همراه بوده است و این روند ادامهدار خواهد بود.
اخلاقی با اشاره اینکه ۳۷ پروژه گردشگری دیگر نیز در استان در حال تکمیل است، اظهار کرد: میزان پیشرفت فیزیکی این پروژهها بهطور میانگین بیش از ۴۰ درصد است.
سرپرست اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان از صنعت گردشگری بهعنوان یک صنعت پردرآمد نام برد و تصریح کرد: تنها اقتصادی که میتواند جایگزین اقتصاد متکی بر نفت شود، اقتصاد گردشگری است که باید به این مهم در استان سمنان نیز توجه ای ویژه شود.
او با تأکید بر ضرورت معرفی ظرفیتهای گردشگری استان گفت: رسانهها میتوانند در برندسازی و معرفی چهره گردشگری استان سمنان نقشآفرینی کنند.
اخلاقی افزود: بهترین محل برای بروز و ظهور ظرفیتهای گردشگری استان سمنان، هجدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران است که از ۲۳ الی ۲۶ بهمنماه در محل نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار میشود.
در ادامه، نسیبه همتی، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در خصوص اقدامات صورت گرفته شده در حوزه معاونت مربوطه گفت: استخدام ۲۱ نفر در بخش ملی و هشت نفر در بخش استانی در قالب طرح شهید زینالدین و سعدالدین در اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان در دست اقدام است.
سروش هاشمی، سرپرست معاونت میراثفرهنگی این اداره کل نیز با تشریح اقدامات صورت گرفته شده برای جهانیسازی میراثفرهنگی استان سمنان ابراز کرد: مسجد امام(ره) و مسجد جامع سمنان، مسجد تاریخانه دامغان و مسجد جامع فرومد میامی از نامزدهای ثبت جهانی مساجد ایرانی در فهرست یونسکو است که بررسیهای لازم در این زمینه در حال انجام است.
سمانه سلطانی پور،معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی این اداره کل نیز در این نشست خبری بیان کرد: دست آفرین، نخستین فروشگاه مجازی استان سمنان، فرصتی بینظیر برای عرضه و فروش برخط صنایعدستی سمنان در سراسر کشور است و رسانهها میتوانند با معرفی این سایت، به برند سازی و فروش صنایعدستی استان سمنان کمک کنند.
حمیدرضا حسنی، رئیس حوزه گردشگری اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی سمنان با بیان اینکه تعداد اقامتگاههای بوم گردی و سنتی استان سمنان از ۹۰ به ۱۱۸ اقامتگاه افزایشیافته است، اظهار کرد: افزایش شمار بوم گردیها در استان سمنان نشان از رونق گردشگری در این استان است.
در پایان نیز سرهنگ باقر صفر زاده ،فرمانده یگان حفاظت میراثفرهنگی استان سمنان گفت: شماره تلفن ۰۲۳۳۱۷۰۵ برای دریافت گزارشهای مردمی بهصورت شبانهروزی در حوزه حفاریهای غیرمجاز، آسیبرسانی به بناهای تاریخی و... در خدمت میراث دوستان استان سمنان است.
انتهای پیام/
نظر شما