به گزارش میراثآریا، ولی بهرهمند با بیان اینکه هواشناسی استان در این خصوص هشدار زرد صادر کرده است، بیان کرد: وزش باد نسبتاً شدید در برخی مناطق هم از دیگر پدیدههای هواشناسی روزهای پایانی هفته جاری در استان است.
رئیس مرکز پیشبینی اداره کل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد همچنین از نفوذ سامانه بارشی دیگری از روز اواخر روز شنبه بیستم بهمن۱۴۰۳به استان خبر داد و افزود: در روزهای یکشنبه تا سه شنبه هفته آینده نیز کاهش محسوس دما پدیده غالب استان خواهد بود به طوری که دمای هوای شهرهای سردسیری یاسوج، سی سخت و مارگون تا ۶ درجه سانتیگراد زیر صفر خواهد رسید.
بهرهمند با اشاره به اینکه از ابتدای پاییز امسال تا روز چهاردهم بهمن ماه۱۴۰۳، میزان ۱۰۵میلیمتر باران در کهگیلویه و بویراحمد گزارش شده است، گفت: این میزان ۱۰۰میلیمتر کمتر از مدت مشابه پارسال است.
او با بیان اینکه میانگین بلندمدت سالیانه باران در استان حدود ۵۹۰ میلیمتر است، تصریح کرد: تاکنون ۱۷. ۹درصد از بارندگیهای امسال محقق شده است.
کهگیلویه و بویراحمد با مساحتی حدود ۱۶ هزار و ۲۴۹ کیلومترمربع، سرزمینی مرتفع و کوهستانی با اقلیم سردسیری و گرمسیری در جنوب غربی ایران قرار دارد.
انتهای پیام/
نظر شما