محتوای تولیدی از ۴۵ جاذبه گردشگری اردبیل رونمایی می‌شود/ معرفی ظرفیت‌ها مهم‌ترین نیاز اردبیل در حوزه گردشگری است

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: با توجه به نیاز استان اردبیل به معرفی ظرفیت‌ها و جاذبه‌های گردشگری، از ۴۵ نقطه استان محتوای ویدیویی تولید شده و در نمایشگاه گردشگری تهران رونمایی می‌شود.

به گزارش میراث آریا، حسن محمدی ادیب امروز ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۳ در نشست خبری به مناسبت ایام دهه فجر، گفت: همه صاحب‌نظران به ویژه در سطح ملی به ظرفیت‌های کم‌نظیر استان اردبیل در حوزه گردشگری اذعان دارند و نکته مغفول معرفی این ظرفیت‌ها در سطح گسترده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: در این راستا برنامه‌ریزی‌های لازم برای تولید محتوا و پخش آن انجام شده و در گام اول از محتوای ویدیویی تهیه شده از ۴۵ جاذبه استان در هجدهمین نمایشگاه گردشگری تهران رونمایی می‌شود.

او با اشاره به مهم‌ترین اقدامات در حوزه میراث‌فرهنگی، تاکید کرد: اخذ ردیف ملی در قانون بودجه برای مجموعه جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی و واگذاری همه بناهای تاریخی تحت مالکیت میراث‌فرهنگی به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی جهت مرمت و احیا از مهم‌ترین اقدامات این حوزه در سال جاری بوده است.

محمدی ادیب ادامه داد: از ابتدای سال جاری ۳۸ جشنواره در سطح استان برگزار شده است که یکی از مهم‌ترین اقدامات اداره کل میراث‌فرهنگی در حوزه گردشگری و در راستای معرفی ظرفیت‌ها و ایجاد شور و نشاط اجتماعی محسوب می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اردبیل تصریح کرد: در زمینه سرمایه‌گذاری نیز با توجه به اقدامات انجام شده شاهد استقبال سرمایه‌گذاران از حضور در حوزه گردشگری هستیم و در حال حاضر ۸۱ طرح با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومانی در سطح استان در حال اجرا است که با اتمام آنها تحول مهمی در صنعت گردشگری استان اتفاق می‌افتد.

او احیای رشته‌های در حال فراموشی و توسعه آموزش را نیز مهم‌ترین اقدامات در حوزه صنایع‌دستی عنوان کرد و گفت: رشته‌هایی مانند تولید کاغذ دستی و سنتی و همچنین تکه‌دوزی در سال جاری در استان احیا شده و در جهت رونق چنین رشته‌هایی با همکاری دستگاه‌ها و نهادهای مختلف، آموزش رایگان صنایع‌دستی در سراسر استان فعال است.

انتهای پیام/

کد خبر 1403111701149
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha